Saakašvili izskats ir biedējošs – viņa veselība ir dramatiski pasliktinājusies

Mihaila Saakašvili preses sekretāre (Darja Čiža) atklāj, ka tagad viņš sver 69 kilogramus, savukārt cietumsoda sākumā viņa svars bija 120 kilogrami.

 

Bijušais Gruzijas prezidents Mihails Saakašvili ārstējas klīnikā Vivamed un attālināti piedalījās tiesas sēdēpar soda izpildes atlikšanu vai atbrīvošanu, raksta UNIAN.

 

Politiķis tikšanās laikā sūdzējās par savu smago veselības stāvokli un rādīja, ka, velkot uz augšu savu T-kreklu, ir krietni zaudējis svaru.

LASI VĒL: Iedzīvotāji ir ļoti sašutuši par notiekošo PMLP

Pēc tam viņa videokamera tika izslēgta. “Vienīgais, ko es lūdzu, dodiet man iespēju saņemt atbilstošu ārstēšanu. Ja vajadzēs, es atdošu savu dzīvību. Mans stāvoklis ir strauji pasliktinājies,” sacīja Gruzijas eksprezidents.

 

 

Ekrānuzņēmumi no tiešraides tika publicēti Saakašvili Facebook lapā. Tie ir parakstīti: “Mihails Saakašvili pievienojās tiesas sēdei attālināti.”

 

“Esmu pilnīgi pārliecināts par uzvaru, taču, ja es nepiedzīvošu šo uzvaru, kas ir tik tuvu, mana sirds ir jāapglabā Kijevā. Tā pieder Ukrainai,” ukraiņu valodā sacīja Saakašvili.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment