Sabiedrība šausminās par jaunajiem attēliem, kurus Alla Pugačova atspoguļo uz jahtas bez pieliktā matu šinjona

Pirmajā pavasara svētdienā 74 gadus vecā Alla Pugačova pavadīja laiku, izklaidējoties kopā ar draugiem un paziņoja, ka turpina baudīt dzīvi. Daži tīkla lietotāji bija pārsteigti, redzot šo slavenību tik izbaudītā brīvā un nepiespiestā veidā.

 

Alla Pugačova ir liels pavasara mīļotājs un sen ir izveidojusi savu svētku tradīciju. Katru gadu marta pirmajā svētdienā viņa svin “Dzelteno ziedu dienu”, kurā parasti apsveic savus fanus. Šogad viņai tomēr vispirms bija jāreaģē uz albumu, kas tika izlaists 1. martā un pieejams dažādās platformās.

 

Tajā albumā bija dziesmu ieraksti no primadonnas 2019. gada koncerta. Viņa skaidri norādīja, ka nav nekāda sakara ar šo publikāciju. Tomēr vienlaikus māksliniece paziņoja, ka savā jubilejas reizē plāno izdot jaunas dziesmas, piebilstot, ka to darīs savu fanu dēļ.

 

3.martā Primadonna svinēja pirmo pavasara svētdienu, pulcējot draugus uz jahtas. Dziedātāja parādījās baltā T-kreklā ar kaklarotu un džinsa kreklā, priecājoties kameru priekšā.

Viņai bija akcentēts acu grims un neuzmanīgas 90. gadu stila cirtas frizūrā. Māksliniece kustējās ritmiski līdzi dziesmas ritmam fonā, kamēr viņa apskāva savu draudzeni.

 

Pugačovas karjera sākās 1960. gadu sākumā un ir turpinājusies līdz pat šim brīdim, lai gan viņa ir paziņojusi par koncertdarbības pārtraukšanu.

 

Daži no Pugačovas lielākajiem panākumiem ir:

 

1997. gadā Pugačova pārstāvēja Kr***iju Eirovīzijas dziesmu konkursā, iegūstot 15. vietu. Viņai piešķīra arī PSRS Tautas skatuves mākslinieces goda nosaukumu. Turklāt viņa ir saņēmusi vairākas citas prestižas mūzikas balvas un apbalvojumus.

Lasi arī: Kāpēc cilvēki, kuri ir attiecībās, smaržo citādāk nekā vientuļie? Iemesls tevi, visticamāk, ļoti pārsteigs!

Lasi arī: Omīte man mācīja, kur nedrīkst glabāt naudu mājās. Ienākumi vairs neaizplūst kā ūdens cauri maniem pirkstiem

Viņa ir izlaidusi vairāk nekā 50 studijas albumus un ir pazīstama ar savu spēcīgo vokālu, skatuves izpausmi un plašo mūzikas stilu klāstu, kas ir ietverts viņas karjerā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Nākamajā dienā Pugačova dalījās ar video, kurā viņa parādīja ballīti, ko viņa sarīkoja. Dziedātāja nebeidza smaidīt, demonstrējot, ka viņai nav garlaicīgi.

 

Foto no video materiāla redzami nākošajā lapā

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment