5. Pēc tam tos apkaisa ar kanēli un samaisa.
6. Cepumu drupačas liek deserta glāzītēs. Pa virsu kārto ābolus, pārlej pāri ar skābo krējumu un pārkaisa ar drupinātajiem riekstiem un rīvētu šokolādi.

Deserts izdodas ļoti garšīgs un maigs. Visas sastāvdaļas, kas nepieciešamas šai receptei, lasi zemāk.
Talantīgais dziedātājs Ainars Mielavs šodien nācis klajā ar priecīgām ziņām
Tev vajadzēs:
3 vidēji lielus ābolus
2 ēdamkarotes cukura
30 gramus sviesta
Nedaudz kanēļa
400 gramus bieza (trekna) skābā krējuma
150 g pūdercukura
1 tējkaroti vaniļas cukura
150 gramus auzu pārslu cepumu
30 gramus sviesta
Rīvētu šokolādi (dekorēšanai)
Sauju valriekstu
Lai gan ceptie āboli ir salds deserts, tie vienlaikus ir arī diezgan veselīgi, jo satur vitamīnus, minerālvielas un šķiedrvielas. Tas padara tos par vieglāku un mazāk vainīgu desertu salīdzinājumā ar citiem saldo ēdieniem.
Ceptie āboli var tikt papildināti ar dažādām piedevām, piemēram, riekstiem, medu, rozīnēm vai saldējumu. Šo papildinājumu pievienošana desertu padara vēl garšīgāku, jo veidojas dažādas garšas un tekstūras kombinācijas. Tā ir jūsu izvēle…
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Rozes, lilijas vai saulespuķes: noskaidro savas dvēseles liktenīgo ziedu saskaņā ar savu dzimšanas dienu
- Kā es uzzināju īsto vistas kotlešu noslēpumu no vīramātes – tagad gatavoju tikai šādi
- 90 % autovadītāju nepareizi šķērso ātrumvaļņus — skaidroju, kādas kļūdas viņi pieļauj
- Pēc trim Latvijā pavadītiem gadiem japānis atgriezās dzimtenē, bet tur viņam viss pēkšņi šķita dīvains – atklāj kāpēc
- Primadonna Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins atkal pārceļas: iegādājušies vēl vienu jaunu villu – zināms, kur viņi tagad dzīvos
- Īpašnieks, izliekoties par parastu viesi, ieradās savā kafejnīcā: stāstu, kāds bija viņa nolūks






