Saimniece izpilda pēdējo suņa vēlēšanos – aizkustinošs stāsts par sanbernāru Sofiju

Piemīlīgajam sanbernāram Sofijai pirms diviem mēnešiem tika atklāta briesmīga diagnoze – kaulu vēzis. Sofijas mīļākā izklaide ir vārtīšanās sniegā, tādēļ viņas saimniece Alisona Peidža uzņēmās izpildīt šo viņas vēlmi – suņa pēdējo dienu padarīt neaizmirstamu ar viņas mīļāko aktivitāti.

“Viņa dievina sniegu,” saka Peidža. “Es mēģināju izdomāt dažādus veidus, kā padarīt viņas pēdējo dienu īpašu, jo viņa mums ir bijis ļoti īpašs suns.” 

Peidža nosūtīja ziņu iekštelpu slēpošanas nogāzēm, kurā viņa lūdza ļaut kādu brīdi sunītim izvārtīties sniegā, kas būtu suņa pēdējā vēlēšanās pirms nāves. Peidža patiesībā negaidīja, ka tas patiešām varētu notikt. Bet, dienu pirms Sofija bija jāiemidzina, slēpošanas klubs ielūdza saimniekus ar suni atbraukt izbaudīt sniegaino laukumu. 

Sofija to nevarēja mīlēt vēl vairāk. Viņa atraisījās, vārtījās pa sniegoto laukumu, pēdējo reizi kārtīgi izpriecājās. Pilnīgs pretstats tam, kāda viņa bija kļuvusi pēdējās nedēļas laikā.

“Viņa neizrādīja nekādu interesi praktiski nevienā lietā, tādēļ redzēt viņu luncinām asti un vārtāmies pa sniegu, bija vienkārši brīnišķīgi, ” saka Peidža. 

“Tā ir viņas pēdējā diena, tās ir brīnišķīgas beigas viņas dzīvei. Es pat nespēju pateikt, cik ļoti man viņas pietrūks, bet mani darīja laimīgu tas, ka viņai ir bijusi tik brīnišķīga diena.” 

https://www.youtube.com/watch?v=c8jueycbQjc

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment