Šajā kultā bērnus mocīja, sita un deva viņiem LSD, lai gatavotu apokaliptiskam karam

Kults mācīja bērniem eklektisku kristietības, budisma un hinduisma mistrojumu, kā arī citas austrumu reliģijas. Hamilona-Birne, kura iepriekš bija jogas pasniedzēja, sludināja, ka viņa ir Jēzus reinkarnācija.

Tāpat Hamiltona-Birne no sektas dalībniekiem saņēma 10% viņu ienākumu, kā rezultātā sieviete ieguva milzu bagātību. Viņai pieder vairākas mājas Lielbritānijā un Ņujorkā, kas iegādātas dažādos krāpnieciskos veidos, laupot naudu no sektas sekotājiem.

Kāda bija Austrālijas bēdīgi slavenā kulta nagos kritušo bērnu dzīve? Anaurī Trīna-Birne tika piespiedu kārtā atņemta mātei un aizvesta uz Eildonu trīs gadu vecumā. Viņa pastāstīja “News.com.au” žurnālistiem:

Mums deva dažāda veida narkotikas. Narkotikas, lai mūs kontrolētu un nomierinātu. Es lielākoties tikai sēdēju gultā un raudzījos ārā pa logu. Es nekustējos. Es atrados katatoniskā stāvoklī un biju mēma. Es ilgstošu laika periodu nerunāju.”

Trīna-Birne pastāsta par pāridarījumiem, ko piedzīvojusi “Ģimenē”:

“Piemēram, pārtika mums tika liegta trīs dienas. Dažiem bērniem nācās gaidīt vēl ilgāk. Tā ir nopietna vardarbība. Mūs pastāvīgi sita ar siksnu, tā nebija vienkārša sišana, bet gan nodauzīšana. Vēl bija slīcināšana. Mūsu galvas ielika spaiņos un turēja tās zem ūdens. Nezinu, cik ilgi tas turpinājās, bet visi kā viens domājām, ka nomirsim.”

Policijas reida laikā 1987. gadā bērni beidzot tika izglābti. Tomēr pēc kulta pamešanas tā bijušie dalībnieki līdz galam nespēja atgūties no gūtajiem pēctraumatiskā stresa traucējumiem, trauksmainības un depresijas. Daži no viņiem pat izdarīja pašnāvību, nespējot samierināties ar notikušo.

Austrālijā 23. februārī iznāca filma, kas veltīta cietušo piemiņai. Tajā iekļauta ekskluzīva intervija ar Hamiltonu-Birni, pirms viņu pārņēma demetija. Tajā sieviete atzīstas: “Es vēlējos, lai viņi visi izskatās pēc brāļiem un māsām – to es atzīšu. Es mīlēju kleitās un skaistos kreklos tērptos bērnus. Tas bija skaisti. Patiesi patīkami to redzēt.”

Lasi vēl: Divi mazi bērni tika pamesti uz neapdzīvotas salas, lai veiktu kādu dīvainu eksperimentu

Kults vēl mūsdienās saglabājies dažādās tā formās. Hamiltona-Birne tā arī īsti netika sodīta par noziegumiem, viņa tikai saņēma 3 750 ASV dolāru lielu soda kvīti par nepareizu trīs bērnu reģistrāciju. Izmeklētājs Lekss Demans, kurš veica lietas izmeklēšanu, skaidro: “Es nožēloju tikai to, ka šī sieviete tā arī netika tiesāta par saviem noziegumiem un postu, ko nodarīja kultā turētajiem bērniem.”

Pēc filmas iznākšanas ir vairāk nekā skaidrs, ka beidzot Hamiltona-Birne tiks sodīta par šaušalīgo noziegumu paveikšanu pret 28 nevainīgiem bērniem.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment