Sastāvdaļas:
2 citroni
2 glāzes ābolu un pētersīļu sulas (500 ml)
Pus ēdamkarotes olīveļļas
Puse ķiploka daiviņas
Puse ēdamkarotes malta ingvera
Zāļu tēja (fenheļa, pienenes vai zaļā tēja)
Pagatavošana:
Lasi arī: Kas notiks, ja iemērksi jēlu olu kafijas tasē? Tikai daži cilvēki zina šo apbrīnojamo tehniku…
Lasi arī: Kāds būs 2024. gads, kurš ir valdošais dzīvnieks un ko tas nesīs cilvēkiem
Dažas minūtes sajauciet visas sastāvdaļas blenderī, un dzēriens ir gatavs (uzglabājiet ledusskapī).
Lietojiet divas stundas pirms katras ēdienreizes piecas dienas pēc kārtas.
Arī interesanti: Trīs skaisti 2023. gada septembra astronomiskie notikumi, kurus noteikti nevēlaties palaist garām
Tevi noteikti interesēs
- “Tā sajūta nav diez ko omulīga…”: Jēkabpils novada iedzīvotāji nobažījušies par savu drošību – lāči, vilki un lūši siro 150 metrus no mājām (video)by Laura Blūma
- Publiskota informācija, kuri Latvijas iedzīvotāji var pretendēt uz Lieldienu pabalsta saņemšanuby Sandra Ločmele
- Kādēļ zāles pļaušana līdz 26. aprīlim nav ieteicama – izlasot šo informāciju, sapratīsiet tās būtisko nozīmiby Sandra Ločmele