Sakiet, kurā laikā esat dzimis, un es jums pateikšu, kāpēc: dzimšanas laiks atklāj dzīves jēgu

Es aicinu jūs uz nodarbību vēdiskajā numeroloģijā. Šodien mēs runāsim par laiku.

Vēdas saka, ka laiks ir Radītāja enerģija. Šī enerģija ir nemateriāla, tā atrodas ārpus šīs pasaules, citā dimensijā. Tāpēc cilvēkam ir grūti saprast laika parādību. Un lai kā mēs cenšamies to kontrolēt, tā vai citādi, tas mūs kontrolē, piekrītiet? Mēs esam dzimuši, veidojam savu dzīvi un dodamies prom noteiktā laikā.

Laiks palaiž visus mūsu likteņa mehānismus, sākot no ieņemšanas, dzimšanas brīža un piešķir nozīmi mūsu esamībai šajā pasaulē.

Lasi arī: Vasilisa Volodina paredzējusi “Baltās joslas” periodu trim zodiaka zīmēm no 7. līdz 27. oktobrim

Katrs cilvēks ierodas šajā pasaulē noteiktā laikā. Tas ir šis laiks – dzimšanas stunda un minūtes, kas norāda mērķi, ar kuru mēs esam dzimuši. Dzimšanas brīdī mums visiem tiek piešķirts liktenis un norādīts mūsu ceļš (likteni, protams, mēs varam arī zināmā mērā ietekmēt, bet galvenais ceļš mums tiek ierādīts).

Saskaņā ar vēdisko numeroloģiju dzimšanas laiks atbild uz jautājumu, kāda ir dzīves jēga katram no mums un kā izvēlēties pareizo dzīves ceļu.

Es dalos ar jums unikālā seno traktātu noslēpumā. Lai to izlasītu, jums jāzina precīzs dzimšanas laiks. Galamērķa kods ir paslēpts stundas un minūtes vērtībās.

Tad mēs veicam vienkāršu aprēķinu un iegūstam piekļuvi informācijai: mēs uzzinām mūsu laika numuru.

1. Uzziniet dzimšanas laiku formātā HH: MM. Piemēram, 21:40

2. Saskaitiet visus laika skaitļus

21:40

2 + 1 + 4 + 0 = 7

Jūsu laiks ir 7

 

3. Ja saņemat divciparu skaitli, vienkāršojiet to, pievienojot komponentus vienciparu skaitlim.

Piemēram, jūsu dzimšanas laiks ir 04:25

Saskaitot: 4 + 2 + 5 = 11

Vienkāršošana: 1 + 1 = 2

 

Skat. Interpretāciju zemāk. Varbūt tas ir tieši Visuma padoms, ko jūs esat gaidījis visu savu dzīvi.

Laika skaitļu interpretācija:

1. Jums ir paredzēts iet cauri dzīvei citu labā. Katrs jūsu solis būs piepildīts ar dziļu nozīmi, un pat šķietami nenozīmīgas situācijas nebūs nejaušas. Soļi jūs aizved uz nākamo attīstības līmeni. Jūsu uzdevums ir katru dienu kļūt labākam, lai iedvesmotu citus darīt to pašu. Lai ko jūs darītu, jūsu misija ir kalpot cilvēkiem, atspīdēt viņiem savu zināšanu un prasmju gaismā.

 

2. Jums ir jābūt cerībai un atbalstam. Jo vairāk jūs piešķirat cilvēkiem siltumu, rūpes un mīlestību, jo labāka kļūs jūsu dzīve. Tavs uzdevums ir katru dienu kļūt laipnākam, lai ienestu siltumu un laimi šajā pasaulē. Jūsu misija ir atvērt savu sirdi un sniegt atbalstu visiem, kas kļuvuši par jūsu pavadoni dzīves ceļā.

Lasi arī: Pirms 38 gadiem mamma atstāja meitenīti pilsētas izgāztuvē. Kā izveidojās meitenes liktenis, un kāpēc viņa…

 

3. Jūs esat nolemts būt par zināšanu avotu. Viss jūsu dzīvē attīstīsies tā, ka cilvēki vērsīsies pie jums pēc padoma un palīdzības. Tavs uzdevums ir katru dienu kļūt gudrākam, iegūt zināšanas, attīstīties, lai vēlāk varētu cilvēkiem palīdzēt. Tava misija ir nest zināšanas pasaulē un izgaismot katra cilvēka ceļu, kurš apmaldās likteņa labirintos.

 

4. Jums ir paredzēts meklēt un atrast garīgas patiesības. Lai to izdarītu, jums būs jāpārdzīvo sarežģītas situācijas un jāiemācās caur mīlestību skatīties uz pasauli. Jāapzinās, ka dzīvē nav ne laba, ne slikta, tikai prāts notikumus krāso dažādās krāsās. Tavs uzdevums ir attīstīt pozitīvu uztveri un bezierunu mīlestību pret visu, kas tevi ieskauj. Jūsu misija ir kļūt par gaismas bāku okeānā, kas ir redzama caur jebkuru miglu un jebkurā vētrā ved kuģus uz pareizā ceļa.

 

5. Jums ir paredzēts izbraukt daudzus ceļus un apmeklēt daudzas vietas uz Zemes, lai savāktu pēc iespējas vairāk informācijas un zināšanu par šo pasauli, cilvēku likteni un Visuma likumiem. Tavs uzdevums ir iemācīties būt atvērtam visam jaunajam un vienmēr gatavam jebkurām izmaiņām. Kustība ir tava dzīve. Jūsu misija ir mācīties un mainīties, būt atjaunošanās un pārmaiņu iemiesojumam uz labo pusi.

 

6. Jums ir paredzēts nest skaistumu pasaulē. Jūsu laika skaitlis simbolizē iedvesmu un neparastas spējas. Jūs esat apveltīts ar īpašu talantu, un jūsu uzdevums ir atvērt to sevī, lai, pateicoties jums, uz planētas būtu vairāk skaistuma. Jūsu misija ir atvērt cilvēku acis un sirdis, iedvesmojot viņus laimīgai dzīvei.

7. Jūs esat dzimis ar izpratni par to, kas vēl nav pieejams lielākajai daļai citu cilvēku. Jūsu panākumu atslēga ir garīgā izaugsme. Saprotiet, ka garīgais nav pretējs materiālajam, šīs enerģijas papildina viena otru. Tavs uzdevums ir iemācīties redzēt pasauli kā vienu apjomu – kā garīgās enerģijas iemiesojumu materiālās izpausmēs. Jūsu misija ir būt gudrības un laimīgas dzīves iemiesojumam.

 

8. Jums ir paredzēts plaukstošs liktenis ar nosacījumu, ka jūs patiesi un godīgi izpildīsit savus pienākumus. Lai ko jūs darītu, iemācieties to darīt labi. Jo vairāk jūs strādājat, jo dāsnāk dzīve jums dos atpakaļ. Tavs uzdevums ir iemācīties pieņemt savu likteni ar pateicību un mīlēt dzīvi visās tās izpausmēs. Jūsu misija ir kļūt par lojalitātes, godīguma un pieklājības piemēru.

Lasi arī: 5 frāzes, ar kurām vīrieši tevi pārbauda

 

9. Jūsu dzīves ceļš būs daudzveidīgs un dinamisks. Jūs pārdzīvosiet daudzas sarežģītas situācijas, pateicoties kurām jūs iegūsiet nenovērtējamu pieredzi. Jums ir lemts būt tam, kurš grūtā situācijā vienmēr sniegs palīdzīgu roku. Jo mazāk jūs domājat par sevi, jo vairāk Dievs par jums rūpēsies. Tavs uzdevums ir iemācīties būt stipram un bezbailīgam. Tava misija – ienest pasaulē mīlestības enerģiju, kas pārvar visus šķēršļus, un palīdzēt pasaulei kļūt laipnākai.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment