“Sākumā slimību ielaižam domu līmenī”, saka dziednieks Peipiņš; Viņš arī nosauc “dopingus” labai veselībai

Kad organisms ir piesārņots, enerģija tajā cirkulē slikti. Un tas sāk pievērst uzmanību vietām, kur ir kāds sastrēgums.

“Slimība jau nav sods par kaut kādiem grēkiem, tā ir organisma ziņa, “rēķins”, kas atsūtīts saimniekam, lai cilvēks padomā par sevi, paskatās, kādi procesi noris dabā un viņā kā dabas sastāvdaļā, raksta portāls la.lv.

Piesārņojums visos līmeņos

Līdzīgi kā ziemā daba atpūšas, arī organismam regulāri jādod atpūta, citādi tas strādā pārslodzē, piesārņojas,” uzsver dziednieks, veselības programmas un dziednieku skolas “Akvilona” izveidotājs Oskars Peipiņš.

Fiziskā līmenī sevi piesārņojam, piemēram, ar pārlieku medikamentu lietošanu. Iedzerot antibiotikas, cilvēks izjauc organisma norādes, zīmes. Un tad jau var nesajust, kā tas reaģē. Līdzās klasiskajai medicīnai taču plaši ir pieejami arī dabas, naturopātiskās dziedniecības līdzekļi. Mēs esam aizgājuši tālu no dabas… “”Antibiotikas” tulkojumā nozīmē “pret dzīvību, pret dzīvo”. Tā ir šaušana uz zvirbuļiem ar smago artilēriju. Sintētiskās zāles būtībā tikai imitē veselību, ar saviem ķīmiskajiem elementiem veido ko līdzīgu dabiskajam. Tās gan atvieglo ciešanas, bet, lai ārstētu, ir jādarbojas visos trijos līmeņos – fiziskā, emocionālā, garīgā. Jo miesa sauc palīgā tad, kad jau vairs nav kur iet,” uzsver dziednieks Oskars Peipiņš. Viņš atsauc atmiņā klientu, kurš sūdzējās, ka viņam ik pavasari ir avitaminoze, skar gripas epidēmija, viņš slimo… “Organisms vienkārši ilgi no sava saimnieka nebija saņēmis veselīgas lietas, teiksim, ingveru, citronu, ķiploku, avenes… Un tad viņš spītīgi sāka ik dienu ēst avenes. Pēc tam pavasara slimošanas viņam gāja secen. Vienam tās būs avenes, citam kaut kas cits – galvenais ir ievērot profilaksi un psihohigiēnu.”

Interesanti

Lūk, savdabīgs veselības tests no ājurvēdas: tajā uzskata, ka cilvēks skaitās vesels tad, ja viņam ir vienādi siltas visas ķermeņa daļas. Tāpat – veselam cilvēkam ir vienmērīgi siltas ausis. Ausu ļipiņās ir punkti, kas atbilst 16 iekšējiem fizioloģiskiem procesiem, var sajust, ka siltums dažkārt ir dažāds. Tas nozīmē, ka organismā aktivitāte atšķiras dažādu orgānu sistēmām.

Pieci ķermeņi, caur kuriem brīdina, fiziskais – pēdējā instance

Mūsu aurā ir pieci smalkie ķermeņi un fiziskais – sestais – ir to pēdējā instance – visi brīdinājumi no sākuma iet caur pārējiem ķermeņiem.
Sākumā ir mentālais ķermenis, tas ir izstieptas rokas lielumā – tur veidojas doma.
Pēc tam nāk astrālais ķermenis, tas nozīmē emocijas, jūtas.
Pēc tam ir ēteriskais ķermenis, kur mums atrodas sargeņģelis.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu “dopingus” labai veselībai

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment