Pagatavošana:
1. Gaļu vāra sālītā ūdenī ar lauru lapu un garšvielām, atdzesē, sagriež mazos kubiņos.
2.Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sarīvē uz smalkas rīves atsevišķos traukos.
3.Tomātus un gurķi sagriež kubiņos.
4.Izlaist ķiplokus caur presi un apvienot ar majonēzi vai jogurtu.
5.Salātu veido kārtām, katrai virsū veido sietu no majonēzes ar ķiplokiem.
Pirmais slānis ir gaļa.
Otrais slānis ir gurķis.
Trešais slānis ir olas dzeltenumi.
Tevi arī varētu interesēt
Ceturtais slānis ir tomāti.
Piektais slānis ir olu baltumi.
Lasi arī: Man ir pāri 40, bet tikai tagad atklāju, kā zaļumus ilgstoši saglabāt svaigus un sulīgus
Arī interesanti: Vienkārši salāti “Meksika” – neko nevajag vārīt. Visu sajauc kopā un gatavs!
Beigās rotā salātus ar zaļumiem un ievieto ledusskapī uz pāris stundām.
Tevi noteikti interesēs
- Es nezinu iemeslu… Pazīstamais TV žurnālists Andrejs Volmārs nosauc Latvijā pazīstamu cilvēku, kurš atsakās nākt pie viņa uz intervijuby Laura Blūma
- FOTO. Visu janvāri Latvijas debesīs var vērot fantastisku skatu, kas sastopams tikai reizi daudzos gadosby Laura Blūma
- Kā pagatavot ļoti sulīgas un aromātiskas kotletes: drauga mamma iedeva foršu receptiby Laura Blūma