Pagatavošana:
1. Gaļu vāra sālītā ūdenī ar lauru lapu un garšvielām, atdzesē, sagriež mazos kubiņos.
2.Olu baltumus atdala no dzeltenumiem un sarīvē uz smalkas rīves atsevišķos traukos.
3.Tomātus un gurķi sagriež kubiņos.
4.Izlaist ķiplokus caur presi un apvienot ar majonēzi vai jogurtu.
5.Salātu veido kārtām, katrai virsū veido sietu no majonēzes ar ķiplokiem.
Pirmais slānis ir gaļa.
Otrais slānis ir gurķis.
Trešais slānis ir olas dzeltenumi.
Ceturtais slānis ir tomāti.
Piektais slānis ir olu baltumi.
VIDEO:
Lasi arī: Man ir pāri 40, bet tikai tagad atklāju, kā zaļumus ilgstoši saglabāt svaigus un sulīgus
Arī interesanti: Vienkārši salāti “Meksika” – neko nevajag vārīt. Visu sajauc kopā un gatavs!
Beigās rotā salātus ar zaļumiem un ievieto ledusskapī uz pāris stundām.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Dzīve beidzot sāks uzlaboties trim zīmēm pēc 2025. gada 2. novembra
- Mājsaimniecībām jāveic viena noteikta pārbaude – būtiskākā informācija, kas jāņem vērā iedzīvotājiem
- “Lāci no cūkas vairs neatšķir!”: piektdien Ogres novadā manīts brūnais lācis, tomēr šī “tikšanās” beigusies nelāgi
- Basketbolista Kristapa Porziņģa bijusī draudzene Laura Vizla atklāj, vai viņai ir jaunas attiecības (+ VIDEO)
- Dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs nosauc dienu, kad Latvijā būs -10 grādi un pirmais noturīgais sniegs
- “Kas mums ir bagātība, tas jums ir nabadzība”: amerikāņa iespaidi par Latvijas ciemu








