Pagatavošana:
Vistas gaļu novāra, bet neaizmirstiet nedaudz sālīt.
Atdzesē vārīto gaļu un sagriež gabaliņos pēc saviem ieskatiem. Ja jums nepatīk smalki sagriezti salāti, sagrieziet lielākus gabaliņus. Arī gurķi sagriež apmēram tādos pašos gabaliņos.
Uz rīves sarīvē cieti vārītas olas. Tāpat rīkojas ar cieto sieru un iepriekš novārītu kartupeli.
Tagad atliek tikai izveidot salātus. Izkārtojam tos kārtām veidnē un pēc tam uzmanīgi apgriežam uz šķīvja. Bet vispirms veidne jāpārklāj ar pārtikas plēvi.
Lasi vēl: Kā noņemt dezodoranta traipus no tumšām drēbēm
Pirmajā kārtā izklājam rīvētu sieru. Tad zirņus, kurus pārziežam ar majonēzi. Tad liekam olas un majonēzi.
Tālāk seko svaigi gurķi, tad kartupeļi un majonēze. Visbeidzot izkārtojam vistas gaļu un pārziežam ar majonēzi. Apgriež formu ar salātiem uz šķīvja otrādi. Pēc tam forma vairs nav vajadzīga. Dekorējam salātus un pasniedzam.
Tevi noteikti interesēs
- Mana omīte bija izlēmusi atrast darbu – viņai izteica piedāvājumu, bet beigu beigās ne darba, ne naudas
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- “Ir pienācis eirorudens”: ko tas nozīmē un ko mums sola meteorologi jau pavisam drīz









