Pagatavošana:
Vistas gaļu novāra, bet neaizmirstiet nedaudz sālīt.
Atdzesē vārīto gaļu un sagriež gabaliņos pēc saviem ieskatiem. Ja jums nepatīk smalki sagriezti salāti, sagrieziet lielākus gabaliņus. Arī gurķi sagriež apmēram tādos pašos gabaliņos.
Uz rīves sarīvē cieti vārītas olas. Tāpat rīkojas ar cieto sieru un iepriekš novārītu kartupeli.
Tagad atliek tikai izveidot salātus. Izkārtojam tos kārtām veidnē un pēc tam uzmanīgi apgriežam uz šķīvja. Bet vispirms veidne jāpārklāj ar pārtikas plēvi.
Lasi vēl: Kā noņemt dezodoranta traipus no tumšām drēbēm
Pirmajā kārtā izklājam rīvētu sieru. Tad zirņus, kurus pārziežam ar majonēzi. Tad liekam olas un majonēzi.
Tālāk seko svaigi gurķi, tad kartupeļi un majonēze. Visbeidzot izkārtojam vistas gaļu un pārziežam ar majonēzi. Apgriež formu ar salātiem uz šķīvja otrādi. Pēc tam forma vairs nav vajadzīga. Dekorējam salātus un pasniedzam.
Tevi noteikti interesēs
- Elīna nevarēja atļauties nopirkt pat kāroto ananāsu, kamēr vīrs pa kluso pirka brendu drēbes – kā Elīna šo atrisināja
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Par aveņu krūmiem neaizmirstu pat decembrī: pie saknēm pietiek ar 3 ēdamkarotēm, lai ogas nākamgad kļūtu vēl saldākas
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot
- “Omniva”, “DPD” un “Venipak” brīdina visus iedzīvotājus: ”To ir jāizdara pēc iespējas ātrāk”
- Ugunīgā Zirga gada favorīti: kurām 5 Zodiaka zīmēm veiksmes vilnis atnesīs laimi un izrāvienu










