Pagatavošana:
Vistas gaļu novāra, bet neaizmirstiet nedaudz sālīt.
Atdzesē vārīto gaļu un sagriež gabaliņos pēc saviem ieskatiem. Ja jums nepatīk smalki sagriezti salāti, sagrieziet lielākus gabaliņus. Arī gurķi sagriež apmēram tādos pašos gabaliņos.
Uz rīves sarīvē cieti vārītas olas. Tāpat rīkojas ar cieto sieru un iepriekš novārītu kartupeli.
Tagad atliek tikai izveidot salātus. Izkārtojam tos kārtām veidnē un pēc tam uzmanīgi apgriežam uz šķīvja. Bet vispirms veidne jāpārklāj ar pārtikas plēvi.
Lasi vēl: Kā noņemt dezodoranta traipus no tumšām drēbēm
Pirmajā kārtā izklājam rīvētu sieru. Tad zirņus, kurus pārziežam ar majonēzi. Tad liekam olas un majonēzi.
Tālāk seko svaigi gurķi, tad kartupeļi un majonēze. Visbeidzot izkārtojam vistas gaļu un pārziežam ar majonēzi. Apgriež formu ar salātiem uz šķīvja otrādi. Pēc tam forma vairs nav vajadzīga. Dekorējam salātus un pasniedzam.
Tevi noteikti interesēs
- Cik gan kauns man dažreiz ir par sievietēm: stāstu, kāpēc
- Apziņas tests: pirmais attēls, ko ieraudzīsi, atklās tavu personību
- Kā ietaupīt uz apkuri: 10 pārbaudīti veidi, kā saglabāt siltumu mājās
- Taizemes viesus Latvijā pārsteidza vietējais dzēriens, kuru mēs dzeram ar gardu muti: “Kā jūs to vispār varat iedzert?”
- Daugavpils stacija… vilcienā iekāpj blondīne, viņai zvana telefons. Nejauši dzirdu sarunu, kuru līdz šim brīdim nespēju aizmirst
- Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, ir veiksmes pavadīti visu viņu dzīvi