Pagatavošanas metode
Vispirms bietes un olas ir iepriekš jāizvāra, produkti jānotīra no mizas un čaumalas.
Pēc tam bietes jāsagriež mazos kubiņos un jāievieto dziļā traukā.
Sīpolu nomizo no mizas un sagriež plānos puslokos.
Tad atsevišķā bļodā ieber pusi tējkarotes sāls un tikpat daudz cukuru. Visus pārlej vispirms ar etiķi, tad verdošu ūdeni un samaisa, līdz pilnībā sāls un cukurs izšķīst.
VIDEO:
Iegūtajā marinādē ievieto sīpolus un atstāj uz kādu laiku.
Siļķes notīra no ādas un iekšpuses, sagriež mazos gabaliņos un pievieno bietēm bļodā. Olas un pētersīļi smalki jāsasmalcina.
Sīpolus izspiež no etiķa pārpalikuma un liek bļodā kopā ar pārējiem produktiem. Beigās salātiem pievieno sāli, aplej ar augu eļļu un rūpīgi samaisa.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Atraktīvā Gundega Skudriņa parāda, cik ekskluzīvu dāvanu viņa saņēma savā 50. dzimšanas dienā (+ VIDEO)
- Ko pārdevēji patiesībā nevar aizliegt pircējiem veikalos: viņi nav tiesīgi teikt ”nedrīkst” šajās situācijās
- 91 gadu vecā kinozvaigzne Sofija Lorēna intervijā atklāja sava lieliskā izskata galveno noslēpumu: tas ir pieejams katram no mums
- Meteorologs un laika ziņu apskatnieks, izteica trīs iespējamos ziemas 2025-2026 scenārijus un pastāstīja, cik patiesas mūsdienās ir tautas zīmes
- Kāpēc sievietei ir labāk un vieglāk dzīvot bez vīrieša: 4 Tatjanas Ustinovas citāti
- Pastāstīšu kā viegli un garšīgi pagatavot maltās gaļas pīrāgu: vīrs parasti prasa papildporciju