Salāti “uz ātru roku”! Ar recepti padalījās kāda lasītāja un tie izrādījās ļoti garšīgi

Pagatavošana:

Griezīsim krabju nūjiņas. Svaigu gurķi sagriež kubiņos. Bļodā liekam gurķus, krabju nūjiņas, notecinām šķidrumu no pupiņām un pievienojam salātiem.

 

Izlaidiet 2-3 ķiploka daiviņas caur ķiploku spiedi. Sajaucam ar majonēzi. Es savienoju ar mājās gatavotu majonēzi ar klasisku garšu.

Provansas majonēze, ko pagatavot pašai. Ielejiet burkā 200 ml augu eļļas, iesietiet 1 olu, lai majonēze izdotos eļļai un olām jābūt istabas temperatūrā.

Lasi arī: Nereāli garšīgas un maigas: notiesāju veselas 20 vēja kūkas vienā piegājienā. Dalos ar recepti!

Lasi arī: “Mimoza” salātu vietā: kā pagatavot izcili gardus kārtainos salātus ar vistu

Pievienojam 1 tējk. cukura, pusi tējk sāli un pievieno 1 tējk. sinepes, izvēlieties labas kvalitātes sinepes, jo no tām būs atkarīga majonēzes garša. Iegremdējamo blenderi nolaižam uz olas un sākam kult, lēnām paceļam blenderi un putojam līdz sabiezē. Tagad pievienojiet 1 tējk. citronu sulas un vēlreiz saputo, tas viss prasīs apmēram 1-2 minūtes. Majonēze ir gatava.

Sajauc salātus, liek salātu bļodā un pasniedz.

Arī interesanti:

Vecās lietas un mēbeles, kas jāizmet pirms Jaunā gada, lai atbrīvotos no visām problēmām

Auniem daudz enerģijas, bet Jaunavām vajag gāzt kalnus; Dienas horoskops 19. novembrim visām zodiaka zīmēm

1 tējkarote un nokaltusi orhideja uzziedēs kā traka

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment