Saplaisājuši papēži: Kā mājas apstākļos sadziedēt saplaisājušus papēžus

Saplaisājuši papēži: Kā atbrīvoties no atmirušās ādas?

Jums vajadzēs tikai 3 ēdamkarotes citrona sulas un pusi tases cukura. Pārgrieziet citronu uz pusēm un saspiediet to, lai iegūtu nepieciešamo daudzumu sulas. Tad bļodā sajauciet 3 ēdamkarotes citrona sulas ar cukuru. Samitriniet pēdas un pēc tam iemasējiet šo skrubi ar apļveida kustībām. Varat talkā paņemt kādu pēdu vīli vai pumeku, ja nepieciešams, taču nepārcentieties ar berzēšanu. Pēc tam noskalojiet pēdas ar siltu ūdeni un nosusiniet tās.

Saplaisājuši papēži: Kā mīkstināt un mitrināt pēdu ādu?

Kokosa eļļa – uzsildiet kokosa eļļu un ieziediet pēdas. Ļaujiet eļļai pilnībā iesūkties un neslaukiet to nost. Ja vēlaties intensīvāku un noturīgāku efektu, izmantojiet kokosa sviestu – pirms gulētiešanas ieziediet ar to pēdas, uzvelciet zeķes un liecieties gulēt – pēdas mazgājiet no rīta.

Lasi vēl: Kā izmantot kartupeli, lai atbrīvotos no tumšas ādas nokrāsas padusēs? Vienkārši!

CITAS METODES! Izmēģini ŠĪS receptes un aizmirsti par sāpošām kājām! Staigāšana kājām daiļajai Andersena pasakas varonei Mazajai Nāriņai sagādāja ciešanas un sāpes – tas bija sods par to, ka viņa atteicās no savas zivs astes.

Savukārt reālajā dzīvē šādas “dāvanas’ ir maksa par nevērīgu attieksmi pret kājām. Attopamies tikai tad, kad tās kaut vai kāda sīkuma dēļ “iziet no ierindas”. SPIED ŠEIT, lai uzzinātu citas receptes pret sāpošām kājām!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment