Sapņot mums neviens nevar aizliegt! Uzzini ko Tava sapņu mašīna pastāsta par Tevi!

Opel-GT-Concept-298987

Cilvēka gaume ir ārēja savas personības izpausme, un nevar arī noliegt to, ka tā var tikt vairāk izpausta, ja cilvēkam ir pietiekoši daudz naudas.

Ja Tev ir tikai 500€ budžets mašīnas iegādei, tad samierināsies ar jebko, kas brauc uz priekšu, bet ja naudas ir pietiekoši daudz, tad tavs sapņu auto sasniedz jaunas virsotnes! Ar vieglu humoru un par tavu sapņu auto:

Cadillac

Tu iespējams uzaugi klausoties Snoop Dogg un Nate Dogg, un pašlaik tavs telefona zvana signāls ir “White Walls” Macklemore.

The new Cadillac Elmiraj Concept is a design vision for a four-seat coupe with presence and poise, 205-inches in length. Taking up from where the memorable Ciel Concept left off, Elmiraj is a statement of pure luxury and performance with a purposeful character and proportion.

Muscle Car

Tu iespējams esi uzaudzis Amerikas vidienē!

ll

Ferrari

Tu vēlējies mašīnu “zvēru” kopš uzzināji, ka tā spēj izdarīt visu un, ka Ferrari piemīt kaut kas maģisks. Kā arī tu iespējams pavadi visu savu brīvo laiku darbā skatoties Chriss Harris video.

kk

Ford F-150 SVT Raptor

Tu dievini ēst meža gaļu, ko pats esi nomedījis un pats pagatavojis pēc savas patikas. Tev iespējams ir tetovējumi  un skaļi izsaucieni. Tu nesamierinies ar lietam, tu tās veido un kontrolē.

hh

Iespaidīgs Luksuss Sedans

Tu regulāri sapņo par to, ka dzīvo liela mājā, smēķē ar rokām taisītus Kubas cigārus, blakus ir apburoša sieviete un tur rokās tavu viskiju. Viss kas tev ir jādara, ir tikai jāpavēl cilvēkiem darīt lietas tavā labā.

ddd

Shelby GT500

Tu uzaugi Amerikas vidienē un neciet nosmērēt savas rokas.

ww

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment