Sapratu, kāpēc sievietes 50+ pēc lūpu krāsas uzlikšanas izskatās vecākas: 2 triki, kas izlabos situāciju

Bieži nākas dzirdēt jautājumu, kāds ir iemesls tam, ka sievietes izskatās vecākas par saviem gadiem, ja uzliek lūpu krāsu?

Galvenais jautājums ir, kāpēc lūpu krāsas uzklāšana padara ar vecumu saistītas izmaiņas lūpās pamanāmākas un vai ir iespējams kaut ko darīt lietas labā. Nereti sievietes sūta savas fotogrāfijas, lai saņemtu padomu. Šajos attēlos es redzu divas biežākās kļūdas, ko sievietes pieļauj, lietojot lūpu krāsu. Rezultātā seja izskatās drūma, bet pati sieviete vecāka par saviem gadiem. Šodienas rakstā mēs runāsim par lūpu grimu.

Pirmā kļūda un iespēja to labot:

Tas ir nepareizs lūpu kaktiņu virziens (tos sauc arī par Kupidona arkām):

Starp lūpu kaktiņiem ir liels attālums.

Fotoattēlā kļūdas atzīmēju ar sarkanu līniju.

Tādējādi seja iegūst neglītus vaibstus, vizuāli rodas iespaids, ka sejas muskuļi ir ļoti saspringti un tas paceļ augšlūpu. Daudzas sievietes vecumā jau cieš no līdzīgas problēmas, un lūpu krāsa pievērš tam papildus uzmanību.

Korekcijas metode:

Mēs pievelkam lūpu kaktiņus nedaudz tuvāk, izlīdzinām asos stūrus.

Raksta beigās ir ievietotas fotogrāfijas ar pareizu un nepareizu grimu.

Otrā kļūda un iespēja to labot:

Tā ir mutes apakšējo stūru noapaļošana. Šī piezīme ir aktuāla nobriedušām dāmām, kurām jau ir izpaudušās ar vecumu saistītas lūpu izmaiņas, piemēram, lūpu kaktiņu nokarāšanās, sīku krunciņu parādīšanās. Līdzīgs grims padara lūpas kuplākas.

Mēs labojam kļūdu:

Vizuāli novelciet divas paralēlas taisnas līnijas caur augšlūpas stūriem vertikāli un vietās, kur tās pieskaras apakšlūpai, veiciet noapaļošanu. Un no turienes mēs novelkam taisnu līniju līdz lūpu kaktiņiem.

Salīdziniet tālāk redzamos fotoattēlus. Pirmajā bildē lūpu kaktiņi ir nolaisti, un augšlūpa izskatās neizskatīga. Ko jūs varat teikt par nākamo fotoattēlu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment