Atklāsim, kuri ir tie produkti, kuros ir vislielākais olbaltumvielu saturs. Atzīmēsim olbaltumvielas gramos uz noteiktu konkrētā produkta daudzumu.
Palūkosimies uz iemesliem, kādēļ jūsu organismam ir nepieciešamas olbaltumvielas. Pirmkārt, jums šis labvēlīgais mikroelements ir vajadzīgs tādēļ, ka tas atjauno muskuļus. Tāpat tas spēlē nozīmīgu lomu metabolisma uzlabošanā, tauku dedzināšanā un izsalkuma samazināšanā. Turklāt olbaltumvielas strādā, lai samazinātu ogļhidrātu izdali asinsritē, kas var novērst pēkšņas cukura līmeņa svārstības, kas var uzkrāt tauku rezerves liekā svara veidā.
Grieķu jogurts
Olbaltumvielu daudzums: 23 g uz 250 g.
Biezpiens
Olbaltumvielu daudzums: 14 g uz 1/2 bļodiņas saturu.
Šveices siers
Olbaltumvielu daudzums: 8 g uz 30 g.
Olas
Olbaltumvielu daudzums: 6 g uz 1 lielu olu.
2% piens
Olbaltumvielu daudzums: 8 g uz 1 tasīti.
Sojas piens
Olbaltumvielu daudzums: 8 g uz 1 tasīti.
Steiks
Olbaltumvielu daudzums: 23 g uz 100 g.
Liellopa gaļa
Olbaltumvielu daudzums: 18 g uz 100 g.
Cūkgaļas liesums (bez kauliem)
Olbaltumvielu daudzums: 26 g uz 100 g.
Vistas fileja (bez kauliem un bez ādas)
Olbaltumvielu daudzums: 24 g uz 100 g.
Tītara fileja
Olbaltumvielu daudzums: 24 g uz 100 g.
Tuncis
Olbaltumvielu daudzums: 25 g uz 100 g.
Paltuss
Olbaltumvielu daudzums: 23 g uz 100 g.
Astoņkājis
Olbaltumvielu daudzums: 25 g uz 100 g.
Zivju eļļa
Olbaltumvielu daudzums: 23 g uz 100 g.
Anšovi
Olbaltumvielu daudzums: 24 g uz 100 g.
Sālīta liellopu gaļa
Olbaltumvielu daudzums: 24 g uz 100 g.
Vistas gaļa
Olbaltumvielu daudzums: 21 g uz 100 g.
Sardīnes
Olbaltumvielu daudzums: 21 g uz 100 g.
Pupiņas
Olbaltumvielu daudzums: 20 g uz 100 g.
Lēcas
Olbaltumvielu daudzums: 13 g uz 1/4 porcijas.
Cepta liellopa gaļa
Olbaltumvielu daudzums: 18 g uz 100 g.
Kanādas bekons
Olbaltumvielu daudzums: 15 g uz 100 g.
Pepperoni desa
Olbaltumvielu daudzums: 18 g uz 100 g.
Cepta vistas fileja
Olbaltumvielu daudzums: 18 g uz 100 g.
Zemesriekstu sviests
Olbaltumvielu daudzums: 8 g uz 2 ēdamkarotēm.
Riekstu maisījums
Olbaltumvielu daudzums: 6 g uz 60 g.
Olbaltumvielu kokteilis
Olbaltumvielu daudzums: 16 g uz vienu porcijas kausiņu.
Tofu
Olbaltumvielu daudzums: 12 g uz 100.
Zaļie zirnīši
Olbaltumvielu daudzums: 7 g uz 1 tasīti.
Sasaldēts grieķu jogurts
Olbaltumvielu daudzums: 6 g uz 1/2 tasīti.
Kvieši dīgļi
Olbaltumvielu daudzums: 6 g uz 30 g.
Griķu nūdeles
Olbaltumvielu daudzums: 12 g uz 100 g.
Lasi vēl: 6 fitnesa salātu receptes ar vistas krūtiņu! Tiešām garšīgi!
Avots: fithacker.ru