Sarīvēju kartupeļus un saliku pannā. Es negaidīju šādu rezultātu (tas ir tik garšīgi)

Cep ar aizvērtu vāku uz vidējas uguns. Tiklīdz tas ir apbrūnējis no vienas puses, izmantojiet vāku, lai apgrieztu to uz otru pusi.

Es atklāju viltīgo noslēpumu: tagad mani zaļie sīpoli aug vienādos lielos ķekaros ar biezu garu spalvu

Šajā posmā var ieslēgt fantāziju un papildināt ēdienu, pagatavojot kaut ko līdzīgu picai, ieziest ar mērci un izkārtot sev vēlamos produktus – desu vai desiņas, tomātus vai marinētus gurķus, sēnes utt. Bet man jau ļoti garšo, tāpēc turpinu cept zem vāka, līdz mūsu lielā kartupeļu pankūka ir apbrūnējusi no otrās puses.

Kad tas ir brūns, es to pārlieku uz šķīvja. Ja pannai ir nepiedegošs pārklājums, tad lāpstiņu nevajadzēs, vienkārši izvelciet to uz šķīvja un viss!

Ja vēlas, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem un pasniedz!

Lasi vēl: Šīs 3 zodiaka zīmes 2024. gada martā saņems neticamu veiksmi

Var ar skābo krējumu, vai arī bez tā! Tas ir ļoti garšīgs un viegli pagatavojams!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment