Sarīvēju kartupeļus un saliku pannā. Es negaidīju šādu rezultātu (tas ir tik garšīgi)

Man, iespējams, tāpat kā daudzām mājsaimniecēm, patīk receptes ar zemu darbaspēku, budžetam draudzīgas receptes un tādas, kas ietaupa laiku. Un, protams, pats galvenais, lai sanāk garšīgi un ģimene paliek sāta un apmierināta!

Tātad, es jums tūlīt parādīšu rezultātu:

Kaut kas līdzīgs lielai kartupeļu pankūkai, tikai vieglāk un ātrāk pagatavot!

Produkti:

– kartupeļi – 3 gab (lieli)
– olas – 2 gab
– sāls, pipari pēc garšas
– siers – 50 g
– augu eļļa – 3 ēdamk.
– zaļumi pasniegšanai (pēc izvēles)

Kā redzat, ēdiena sastāvs ir visvienkāršākais.

 

Ēdienu gatavošana:

Ēdienu gatavošanā nav nekā sarežģīta! Ņemam kartupeļus, protams, nomizojam. Daudzums faktiski var atšķirties atkarībā no kartupeļu lieluma. Es parasti izmantoju 3 lielus kartupeļus.

Kartupeļus sarīvēju uz rupjās rīves (var izmantot smalko rīvi), un noteikti noskaloju ar aukstu ūdeni, līdz ūdens kļūst dzidrs! Tas tiek darīts, lai noņemtu lieko cieti, kā rezultātā kartupeļi nekļūs tumši.

Arī interesanti: Unikāls horoskops februāra otrai pusei: kā spēcīgā planētu parāde Ūdensvīrā mainīs katras zodiaka zīmes dzīvi

Lasi arī: Mīļākais bērnības deserts. Kā pagatavot šokolādes kartupeļus pēc visvienkāršākās receptes

Pēc tam noteciniet ūdeni un izspiediet kartupeļus; mums šeit nevajag lieko mitrumu! Pievieno sāli un piparus pēc garšas (es izmantoju apmēram 1/2 tējkarotes sāls un 1/3 tējkarotes svaigi maltu piparu), un olas. Visu labi samaisa!

Kā redzat, sastāvs ir ļoti līdzīgs kartupeļu pankūkām, taču tajā nav sīpolu. Lai gan jūs varat pievienot sīpolus, tas viss ir atkarīgs no tā, kā jūs un jūsu mīļie to uztverat (un vai jums ir pāris minūtes, lai to sagatavotu). Pievienoju arī rīvētu sieru, var iztikt arī bez tā, bet ar to sanāk garšīgāk, sātīgāk un, pateicoties sieram un olām.

Lasi vēl: Pāvela Globas viedoklis: Zvaigžņu zīmes, kas piedzīvos balto svītru no 2024. gada 17. februāra:

Atliek visu pārlikt uz pannas, kas jau iepriekš uzkarsēta ar augu eļļu. Izklājiet vienmērīgā slānī, kā parādīts zemāk esošajā fotoattēlā:

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment