Saule Lauvas sektorā: kādas nopietnas izmaiņas zvaigžņu zīmju dzīvē gaidāmas no 23. jūlija līdz 23. augustam

Vasaras sezonas apvārsnis paies garām un Saule ir apmetusies Lauvas zvaigznājā. Eksperte Marina Skadi pastāstīja, kāda katrai  zīmei būs vasaras otrā puse un kāpēc garderobē ir jābūt vismaz vienai dzeltenai mantai.

Pēc ekspertes domām, nākamais mēnesis ikvienā no mums modinās radošumu un būs košu emociju piepildīts. Tas būs īpaši veiksmīgs cilvēkiem, kuru dzimšanas diagrammā dominē Lauva. Viņus visur pamanīs, novērtēs un uzslavēs.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auns ievērojami palielinās vēlmi flirtēt, mīlēties un vannoties romantikā. Parādīsies radošas idejas, iedvesma un riska slāpes.

Saules enerģiju Lauvas periodā ir vērts izmantot grandiozu projektu īstenošanai, vai doties aizraujošā ceļojumā. Pievērsiet īpašu uzmanību bērniem – kopā ar viņiem pavadītais laiks ir nenovērtējams.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Zvaigznes iesaka gremdēties mājas un ģimenes atmosfērā. Dariet visu iespējamo, lai stiprinātu attiecības ar saviem mīļajiem.

Protams, dažreiz vajag pabūt vienam, taču sirsnīgas tikšanās ar mīļajiem nekad nenāks par ļaunu. Saule Lauvā dod priekšroku kārtības atjaunošanai mājā, remontam un jebkurai mājokļa pārveidei.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Pienāk nemierīgu notikumu, aktīvas komunikācijas, nozīmīgu notikumu, ceļojumu un priecīgu dzīves mirkļu laiks. Vasaras otrā puse būs lielisks laiks jaunām paziņām, jaunām zināšanām un biznesa attīstībai. Tas viss pacels jūs citā līmenī, padarīs jūs labāku un iedvesmos turpmākiem sasniegumiem.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Tuvojas ideāls laiks savu spēju, talantu apzināšanai, kapitāla palielināšanai un finansiālās drošības nostiprināšanai. Laika posmā līdz 23. augustam noderēs veikt dvēseles meklējumus un noteikt sev prioritātes. Jūsu pašapziņai ir nepieciešams stimuls. Pretējā gadījumā jūs nevarēsit gūt panākumus savā iecienītākajā biznesā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment