Šausmas: vecāki soda savu 10 gadus veco meitu, liekot viņai kailai gulēt pagalmā

1

Audzināt bērnus nebūt nav viegli. Jāspēj nodrošināt līdzsvars starp pārlieku lielu stingrību un pārāk lielu pielaidību. Bieži vien mēs novērojam, ka bērni ir izlaisti visatļautības rezultātā vai arī tiek pakļauti spīdzināšanai, ja vecāki kļuvuši par gatavajiem tirāniem.

Brenda un Marks Maršali pieder pēdējai vecāku kategorijai. Mums visiem zināms, ka bērni jāsoda, lai viņi mācītos no kļūdām, tomēr ir daudz dažādu veidu, kā piemērot adekvātu sodu. Bērnu spīdzināšana disciplinēšanas nolūkos ir necilvēcīga. Pēc šī stāsta izlasīšanas tu noteikti par to pārliecināsies.

Lielākā daļa gadījumu, kad vecāki necilvēcīgi izturējušies pret bērniem, notikuši audžu ģimenēs.

Tā notika arī šajā gadījumā. Brenda un Marks pret meitu rīkojās nepieņemami.

Lasi vēl: Krievijas valdība nolemj mīkstināt sodu par vardarbību ģimenē: tas NAV normāli!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā vecāki izrīkojās ar savu meitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dodies pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Ja bāriņtiesa un visādas “uzraudzības organizācijas” nespēj izpildīt tām deleģētās funkcijas, tad nav ko gāzt budžeta naudu caurā mucā, jāver ciet. Tā varētu palielināt finansējumu veselības aprūpei kā tādai, arī izglītībai, neaplikt pensijas ar papildu nodokli, bet, domājams, vēl iedarbīgāka būtu neapliekamā minimuma palielināšana par katru apgādājamo.
    Citādi – kā tad mums te sanāk? Budžets, katru gadu dala naudas, visādus fondus apgūst, bet rezultāta nav pat uz papīra. Statistika, kā redzams, ir nepielūdzama. Ka tik izkāst iedzīvotāju maciņus, lai liekēži varētu neko nedarīt un tik sev pie algām pielikt un visādus aizdomīgus iepirkumus rīkot, kuros deputātu laulātie uzvar ar apšaubāmu regularitāti. Starp citu – nesen atklāju lielisku iespēju papildus piepelnīties. Ja domā, ka kārtējā shēma, kur mēneša laikā kļūt par miljonāru, apbēdināšu – ej vien meklē tādas citur. Tikmēr šeit – nelieli, bet patīkami regulāri ienākumi budžetam, par kuriem nevienam nav jāatskaitās. Neticēju, bet biju
    saņēmusi labu prēmiju pēc objekta nodošanas, pamēģināju – 470 eiro plusā no ieguldītā! Tātad – tas strādā un kā vēl! Ienāc un pārliecinies:

Leave a Comment