Pagatavošana:
Sasmalciniet kāpostus. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves, sīpolu sagriež pusgriezumos. Smalki sagrieziet ķiplokus.
Dziļā pannā vai katliņā uzkarsē augu eļļu. Sīpolu apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs, pievieno burkānus un apcep vēl 3-4 minūtes. Pievieno kāpostus, samaisa un uz lēnas uguns zem vāka sautē 10 minūtes. Iejauc tomātu pastu, cukuru, sāli, piparus un ābolu etiķi. Pievieno nedaudz ūdens, lai kāposti nesaliptu.
VIDEO: 
 
   
Lasi vēl: Kāpēc atstāt glāzi etiķa ledusskapī: gudrs triks no pieredzējušām saimniecēm, kas uzreiz atrisina akūtu problēmu
Sautē zem vāka vēl 20-25 minūtes, laiku pa laikam samaisot. Piecas minūtes pirms kāpostu pagatavošanas pievienojiet ķiplokus.
Tevi arī varētu interesēt
Pasniedz sautētus kāpostus karstus, pārkaisītus ar svaigām dillēm un pētersīļiem. Lieliski sader ar kartupeļu biezeni vai vārītu gaļu.
Tevi noteikti interesēs
- Modes eksperti nosaukuši TOP 5 šī rudens “karstākās” smaržas: katrai modes dāmai būs kāds no šiem aromātiem
 - “Lai viņi paskatās!”: Raimonds Pauls sev ierastajā humorā izteicis domas par augsto ordeni, ko viņam piešķīris prezidents Rinkēvičs
 - 11 pazīmes, kas liecina par cilvēka skaisto dvēseli, un tam nav nekāda sakara ar izskatu
 - Dalījos ar Wi-Fi ar kaimiņu “uz pāris dienām” — un sapratu, ka tā bija kļūda: stāstu, kāpēc tā vairs nekad nedarīšu
 - Šiem cilvēkiem ir augstākā aizsardzība pret “ļaunu aci”: viņi ir dzimuši šajos 3 datumos
 - “Tagad baidos iet mežā…”: pazīstama latviešu rakstniece, sēņojot dabūjusi rāpties kokā
 

        






