Pagatavošana:
Sasmalciniet kāpostus. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves, sīpolu sagriež pusgriezumos. Smalki sagrieziet ķiplokus.
Dziļā pannā vai katliņā uzkarsē augu eļļu. Sīpolu apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs, pievieno burkānus un apcep vēl 3-4 minūtes. Pievieno kāpostus, samaisa un uz lēnas uguns zem vāka sautē 10 minūtes. Iejauc tomātu pastu, cukuru, sāli, piparus un ābolu etiķi. Pievieno nedaudz ūdens, lai kāposti nesaliptu.
Lasi vēl: Kāpēc atstāt glāzi etiķa ledusskapī: gudrs triks no pieredzējušām saimniecēm, kas uzreiz atrisina akūtu problēmu
Sautē zem vāka vēl 20-25 minūtes, laiku pa laikam samaisot. Piecas minūtes pirms kāpostu pagatavošanas pievienojiet ķiplokus.
Pasniedz sautētus kāpostus karstus, pārkaisītus ar svaigām dillēm un pētersīļiem. Lieliski sader ar kartupeļu biezeni vai vārītu gaļu.