Savickis aptracis – saka, ka Latvijā neviens nezina, kas ir brāļi Dukuri un iesaka veikt viņiem dopinga testu

13626461_1216840828335974_4308802940619722298_n

Ar savdabīgu interviju Krievijas medijiem izcēlies KHL kluba Rīgas Dinamo valdes priekšsēdētājs Juris Savickis, kurš asi nosodījis Latvijas skeletonistu lēmumu nestartēt pasaules čempionātā Sočos, Krievijā.

Latvijas skeletonisti savu lēmumu pamato ar dopinga skandālu Krievijā! “Pagājis gana ilgs laiks kopš Starptautiskās antidopinga aģentūras un Starptautiskās olimpiskās komitejas paziņojumiem par netīrajiem atlētiem mūsu sporta veidā. Kā skeletona sabiedrības locekļi jūtam, ka ir iespējams izdarīt vairāk, lai uzvarētu taisnība. Ņemot vērā pēdējos pētījumus, mēs sakām: ir gana,” vēsta paziņojums, kas publicēts Latvijas skeletona komandas mājaslapā.

Savickis intervijā Krievijas medijam life.ru izcēlies ar vairākiem apgalvojumiem, kuri vērtējami kā absurdi un domājams, nepaliks bez atbildes. Viņa asā reakcija, visticamāk, skaidrojama ar faktu, ka Rīgas Dinamo tiek finansēts par Krievijas naudu, savukārt Savicka vadītais uzņēmums Itera Latvija ir Krievijas kapitāla uzņēmums, kurš tirgojas ar Krievijas dabazgāzi.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko tieši Savickis teicis

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Faterland</cite>

    Savicka kungs,Tu esi ampelmanis.Un tāpēc arī hokejs ir tik ampelmanīgs .Lipmanu novāca arī Tev būtu laiks novākties.Nelaid nepareizas gāzes Latvijas hokejā.Un runājot par Dukuriem,Tev būtu viņiem jāatvainojas.Tev esot gaiša galva,tad sapratīsi par ko jāatvainojas.Un ja neesi jolāls Latvijas sportam
    Tad Tevi kā skolotājus ,kuri neesot lojāli,arī Tevi jālaiž brīvsolī.
    Naudiņas Tev pietiek lai pasēdētu mājās.

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Savickim diemžēl liela daļa taisnības, nav tagad tie Dukuri formā un viņu nesavaldība visas pasaules priekšā ir liels mīnuss. Un par tiem dopingu skandāliem nav neviens pierādījums, tie ir tikai tādi murgi.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    kroplais miljonars vacies prom

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kas ir savickis,nesmu dzirdejis.A kads aksts?

    • <cite class="fn">Mjā</cite>

      a es neesmu dzirdējis ne ka tads savickis ir, ne dukurs. Priekš tam tas Dinamo vispar vajadzīgs, sen bij laiks likvidēt.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Nu kāds var pateikt ,kas ir dukuri??:):)DD
    Un ,visticamāk šie paši Dukuri attteicās ne jau dopingskandāla dēļ ,bet gan tāpēc ,ka viņiem nav ne mazāka iespējas kaut ko uzvarēt.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Varbūt Dukurus visi Latvijā arī nezin, toties visi zin, ka Savickis ir viens no Latvijas mantrausīgajiem radījumiem, kurš ir ar zemu intelektu, jo inteliģents cilvēks neložņā pa ārzemēm, blamējot sevi un savu valsti. Pērkams izdabātājs tā dara!

  • <cite class="fn">Ina Fominova</cite>

    Es gan zinu, ka Dukuri ir tie, kas kaut kaadu chempionaatu veeleejaas paarcelt no Krievijas uz citurieni. Laikam uz Latviju. Tikai pilniigi nav ticams, ka Latvija to gribeetu, ka Latvija to vareetu, bet, nu, Latvijaa jau daudzi kaut ko grib, bet vareet nevar. Vairaak es neko par tiem dukuriem-shmukuriem nezinu, ja nu vieniigi – paaris gadus atpakalj shitie divi frukti eeda meldoniju pilnaam muteem. Liidz… dopinga kantoris to aizliedza, vai, vai, vai… Taatad dukuri ir tie, kas vairaakus gadus atpakalj ir lietojushi dopingu ha ha ha… taa taas lietas notiek – eed, eed sportisti preparaatus, kameer dopingisti pamana, ka, luuk, shitaas tabletiites, pulveriishus paaraak daudzi eed. Taatad – tos jaanosauc par dopingu un jaaaizliedz 🙂
    Vispaar jau zemiski…

  • <cite class="fn">DZUMS RIGA....GOGS</cite>

    DIVIEM ČALĪŠIEM IZVĒRST TĀDU AMBRĀŽU PRET SOČIEM….!!!! TAD DRĪZ PIENĀKS LAIKS,KA
    BŪŪS TĀĀDI,KAS IETEIKS IZSTĀTIES NO EIRO SAVIENĪBAS???!!! UNN MĒĒS IZSTĀSIMIES???

  • <cite class="fn">mēmā asprāte</cite>

    A kas tie tādi brāļi Dukuri ir?

  • <cite class="fn">putra</cite>

    vecais putrā dirsējs

Leave a Comment