Sekojot, šiem 12 padomiem tev noteikti izdosies zaudēt svaru

1. Ūdens

Ir ļoti svarīgi dzert daudz ūdens. Pirms katras ēdienreizes izdzer glāzi ūdens, kā arī dari to starp ēdienreizēm. Dehidrācijas izpausmes bieži vien tiek uzskatītas par ēstgribu.

2. Patērē vajadzīgo kaloriju daudzumu

Nedzer kalorijas, izņemot veselīgus kokteiļus un smūtijus. Nedzer limonādes un saldinātos dzērienus, tai skaitā saldinātās sulas. Cik vien bieži iespējams, ēd svaigus augļus, tie palīdzes tev justies paēdušam.

3. Ēd mazākas porcijas

Izmanto mazākus traukus un lielākus ēšanas piederumus, tādējādi apmānot smadzenes, tu šķietami ēd vairāk, nekā patiesībā. Tavas smadzenes ieraugot veselu šķīvi ar ēdienu domā sekojoši: “Oho, mēs tikko apēdām veselu šķīvi ar ēdienu.”

4. Ēdienu sakrauj kaudzītē

Sakrauj ēdienu augstā kaudzītē. Izmanto to pašu filozofiju, ko iepriekšējā padomā. Trauks, kurā sakrauti dārzeņi izskatās daudz pilnāks.

5. Dārzeņus pirmos

Sākumā uz šķīvja uzliec dārzeņus, tiem jāsastāda 1/2 no visa ēdiena. Veselīga pārtika ir ļoti svarīga tavas diētas sastāvdaļa.

6. Liec maltītei izskatīties lielākai

Ar savas iztēles palīdzību liec maltītei izskatīties lielākai, pat tad, ja tā tāda nav. Ja tu vēlies pusdienās apēst pusi vistas krūtiņas un otru pusi pataupīt nākamajai ēdienreizei, tad pārgriez to gareniski, lai tā izskatītos lielāka.

7. Pievieno garšvielas

Garšvielas liek tevis apēstajam ēdienam šķist garšīgākam, lai arī porcija ir neliela.

8. Nekādu pārgalvīgu diētu

Bads liek ķermenim izbīties! Ja tu badojies, ķermenis cenšas saglabāt pēc iespējas vairāk tauku šūnu, jo tās var noderēt vēlāk.

9. Mīli sevi

Ja tu nemīli sevi tādu, kāds esi tagad, tad tu sevi nemīlēsi arī tievu. Tas nav maģisks triks, kas atrisina problēmas. Tu svarā nepieņēmies vienas nakts laikā un to nezaudēsi vienas nakts laikā.

10. Maini savu dzīvi

Tam nav maģiska atrisinājuma. Vienīgais veids, kā zaudēt svaru ir sadedzināt vairāk kaloriju, nekā tu uzņem. Būtu labi izpildīt arī stiepšanās vingrinājumus, kas palīdz izstiept muskuļus.

11. Padari to par mantru

“Šodien es uzturā lietošu pārtiku, kas baros manu ķermeni un padarīs mani veselīgu, ka arī liks man justies labi. Es veikšu vingrinājumus, kas palīdzēs izstiept muskuļus. Esmu pelnījis pašu labāko.”

12. Turpini dedzināt kalorijas

Kad ievērosi izmaiņas ķermeņa struktūrā, tauki tiks aizstāti ar muskuļiem. Muskuļaudi ir uz pusi mazāki par taukaudiem un tie efektīvāk sadedzina kalorijas.

Avots: www.womendailymagazine.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment