Sen vairs nemazgāju virtuves dvieļus, 5 minūtes, un tie ir kā jauni un smaržo pēc svaiguma. Vienkāršs veids, kā man palīdz

Man ļoti patīk, ja virtuvē viss ir tīrs, nav traipu, mikroviļņu krāsns tīra un plīts tīra, atvilktnes ir spīdīgas. Tas pats attiecas uz virtuves dvieļiem. Protams, es daudz izmantoju papīra dvieļus, taču ikdienā neiztikšu bez parastajiem virtuves dvieļiem.

Gadās, ka tēja bija izlijusi kaut kur pie dvieļa, steidzami jānosusina rokas, bet tās bija nedaudz taukainas. Tā vai citādi uz dvieļiem paliek traipi, kas sabojā izskatu un noskaņojumu.

Nesen mazgāju veļasmašīnā virtuves dvieļus, bet spītīgie traipi palika. Man tas nepatīk. Tāpēc es nolēmu izmantot ātru veidu, kā atbrīvoties no traipiem. Šim nolūkam mums ir vajadzīgas vienkāršas sastāvdaļas.

Ņemsim:

Cietās veļas ziepes;
Citronskābe;
50 ml auksta ūdens;
Celofāna maisiņš un mikroviļņu krāsns.

Lasi vēl: Atklāju jaunu recepti gardiem salātiem ar krabju nūjiņām bez majonēzes (gatavoju gan ikdienā, gan svētkos)

Tālāk:

Samitriniet dvieli un rūpīgi berzējiet ar veļas ziepēm. Bagātīgi, lai biezas putas plūst.
Izgrieziet dvieli, lai nepil ūdens. Salokiet dvieli kvadrātā un iesaiņojiet to nelielā plastmasas maisiņā.
Divas tējkarotes citronskābes atšķaida aukstā ūdenī. Pēc tam pārlejiet šo šķīdumu pāri dvielim, labi iemērcot.

4. Ievietojiet maisiņu ar dvieli mikroviļņu krāsnī. Nav nepieciešams to piesiet. Mēs iestatījām jaudu uz 450, laiku – 2 minūtes. Šajā laikā dvielim ir labi jāsasilst, lai to nevarētu pieskarties. Ja tas nav tik karsts, pievienojiet vairāk laika.

5. Izņemiet karsto maisu no mikroviļņu krāsns un ļaujiet tam atdzist. Šajā laikā maisījums aktīvi darbojas pret traipiem.

6. Kad dvielis ir atdzisis, tas jāizskalo no maisījuma tekošā ūdenī un jānoslauka mikroviļņu krāsns, jo no maisiņa tecēja šķidrums.

Lasi vēl: Seno padomju salātu recepte . Viss ir ļoti vienkārši, bet vienmēr garšīgi (tikai 4 vienkāršas sastāvdaļas)

7. Pēc dvieļa noskalošanas nosusiniet to un izbaudiet rezultātu.

Ja redzu sarežģītus traipus, es vairs nepaļaujos uz veļas mašīnu un pulveri. Viņi joprojām nevarēs veikt šāda veida darbu. Es uzreiz paķeru plastmasas maisiņu un citronskābi un ķeros pie vienkārša darba.

Es tiecos pēc tādas tīrības virtuvē, pirmkārt, sev. Man patīk būt tur, kur ir tīrs. Izmantojiet dzirkstošus priekšmetus.

Lasi vēl: Šašlika vietā svētku galdā ceļu ribiņas kanādiešu gaumē: tās ir tik gardas, ka vārdos nevar aprakstīt!

Man ir īpašs prieks, kad gludinu tik tīrus dvieļus. Tie labi smaržo.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment