Septembrī liktenīgas izmaiņas gaidāmas 5 zodiaka zīmēm!

Planēta, kas ir spējīga jūs izvest ārpus ierastās dzīves rāmja, ir Plutons. Šī planēta atnes ne tikai izmaiņas, bet nopietnu, pamatīgu kādas dzīves sfēras transformāciju.

Dažreiz Plutonu sauc par “planētu-atkritumu izvedēju”, jo tās mērķis ir izvest jūs cauri krīzei, lai no jums atdalītos viss liekais un virspusējais, viss, kas ir novecojis un pārstājis būt aktuāls.

Bet, ja jūs nesaprotat, ka jums nepieciešams mainīties un pieķeraties pie ierastām vērtībām, Plutons var visu jums atņemt.

Piemēram, laulātais pāris, kurš nevēlas pārskatīt savu laulību attiecību krīzes laikā, var izšķirties. Lai gan viņi būtu varējuši saglabāt ģimeni, ja vien atzītu, ka kopš laulību dienas abi ir izmainījušies, un viņu savienība prasa jaunus noteikumus.

Lasi arī: Vasilisa Volodina nosaukusi 5 zodiaka zīmes, kurām septembrī ļoti paveiksies mīlestībā

Biznesa pasaulē nevēlēšanās pārveidot uzņēmumu, apvienoties ar citu firmu vai veikt izmaiņas personālā var izraisīt uzņēmuma slēgšanu. Arī visās citās dzīves jomās ar Plutonu nav vērts strīdēties. Labāk ir labprātīgi dot viņam to, ko viņš prasa, vai pat izmantot savas spējas, lai brīvprātīgi mainītu kādu dzīves sfēru. Septembrī dažādām zodiaka zīmēm šāda iespēja būs trīs reizes.

 

1. Septembris

2020. gada 1. septembrī Plutona trins un Merkurs Jaunavas zīmē atnesīs liktenīgas izmaiņas DVĪŅIEM, JAUNAVĀM un MEŽĀŽIEM. Tās būs pozitīvas un pat vieglas pārmaiņas. Protams, šiem cilvēkiem nāksies panervozēt, bet kopumā varēs iztikt bez lieka stresa un būs labs rezultāts.

Dvīņiem nepieciešams izmainīties savā attieksmē pret māju un izmainīt uzvedību ģimenē. Varbūt viņiem ir vērts padomāt par pārvākšanos. Dvīņiem, kuriem ir sarežģītas attiecības ar vecākiem, nepieciešams tās savstarpēji pārrunāt, iespējams, aizbraukt no vecākiem. Bet, ja vecāki dzīvo atsevišķi, tieši pretēji, jādodas viņus apciemot.

Jaunavām nepieciešams pārskatīt savas intelektuālās intereses un, iespējams, izmainīt runas manieri.

Mežāžiem notiks dziļa personības pārveidošanās – parādīsies jauni dzīves mērķi, morālās vērtības, dzīvesveids, āriene. To sekmēs kāds brauciens, saruna vai informācija, kuru viņi šajā dienā uzzinās.

 

14. un 15. septembris

14. un 15. septembrī Plutona trins ar Sauli atnesīs liktenīgas izmaiņas LAUVU, JAUNAVU un MEŽĀŽU dzīvēs.

Šis aspekts dos viņiem burtiski pārcilvēcisku spēku, lai viņi varētu uzlēkt augstāk par savu galvu. Lauvas pārveidos dzīves finansiālo pusi. Pie viņiem var atnākt ļoti liela nauda. Viņu rīcība aizvedīs pie kardinālas viņu materiālā stāvokļa pārveidošanas.

Jaunavas kļūs labākas. Šo zīmju pārstāvji kļūs tādi, par ko ir allaž sapņojuši sevi redzēt. Viņi izrādīsies spējīgi uz neiedomājam lietām. Viņu gribasspēks daudzkārt palielināsies. Viņi paņems dzīvi savās rokās un padarīs viņu tādu, kādu vēlas.

Apjomīgas personības pārmaiņas notiks Mežāžiem. Viņi parādīs lielu gribasspēku, spēs vadīt gan sevi, gan citus. Viņi nobriedīs attiecībā uz jautājumu, ko nepieciešams darīt, lai izmainītos.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment