Zīlēšana pēc kaķa. Izvēlies kaķa attēlu un izlasi, kas tevi sagaida nākamajā nedēļā

Izvēlies to kaķa attēlu, kurš patīk visvairāk. Uzmanīgi aplūko, kāds ir attēla numurs. Kaķa fotogrāfija tev pastāstīs par to, kas sagaidāms nākamajā nedēļā.

Uztver šo ātro zīlēšanu kā orientieri nevis kā dogmu. Viss ir tavās rokās, un kā tu pats rīkosies, tā arī būs. Veiksmi!

Kaķis nr.1.

Nākamajā nedēļā tevi sagaida romantiski piedzīvojumi. Tev pat nevajadzēs nekur braukt, lai atrastu romantiku – viss notiks tev ierastā vietā. Pateicies pasaulei un sev par to, ka tavā dzīvē vienmēr ir vieta priekam un mīlestībai.

Lasi arī: Vasilisa Volodina nosaukusi 5 zodiaka zīmes, kurām septembrī ļoti paveiksies mīlestībā

Tava otrā pusīte no tevis ļoti gaida maigumu – uzdāvini viņai savu mīlestību. Ielūkojosies sava mīļotā cilvēka mirdzošajās acīs un saproti, ka tās mirdza pateicoties tev!

 

Kaķis nr.2.

Nākamajā nedēļā tu riskē iztērēt lieku naudas summu. Iztērētā lieta sniegs īslaicīgu pieku, taču tā nopietni patukšos budžetu. Mēģini sevi apturēt un neļauties liekiem tēriņiem – tas ir vienīgais veids kā tu vari samazināt zaudējumus savam maciņam.

Reizēm nepieciešams sevi apbalvot par padarīto darbu. Galu galā mēs arī pelnām, lai no tā būtu kāds labums. Tomēr viss jādara ar mēru un pirkumus nevajadzētu pārvērst nevaldāmā iepirkšanās tūrē.

 

Kaķis nr.3.

Nākamā nedēļa būs sarežģīta. Nepatikšanas darbā un attiecībās radīs uz tevi lielu slogu. Tomēr nevajag gausties un domāt, ka noticis kaut kas nelabojams. Tavas grūtības citiem šķitīs vien sīkumi.

Padomā par to, cik gan daudz labu lietu tev ir, cik laba ir tava dzīve. Atslēga uz to, lai izbēgtu no nopietnām nepatikšanām savā dzīvē ir – pateicības izjūta un patiess atbalsts tiem, kam nepieciešama palīdzība.

 

Kaķis nr.4.

Pretstatā māņticībai, šis melanis kaķis vēsta par to, ka nākamajā nedēļā gaidāms liels prieks. Nav pat svarīgi vai tas būs negaidīts finanšu pieplūdums, vai attiecību uzlabošanās ar tuvu cilvēku. Daudz svarīgāks ir iemesls, kas ļāva notikt šai lielajai laimei.

Lasi arī: Septembrī liktenīgas izmaiņas gaidāmas 5 zodiaka zīmēm!

Padomā, ko labu tu esi izdarīji pagātnē – šī rīcība pilnīgi noteikti bija identiska tai situācijai, kura atnesīs tev prieku nākamajā nedēļā. Turpini tādā pašā garā. Veiksmi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment