Septiņi attēli un to veidi, kādus nedrīkst glabāt savās mājās

Katrai fotogrāfijai ir sava enerģētika, kas ir spējīga radīt kā pozitīvu enerģiju, tā arī, diemžēl, negatīvu. Ezotēriķi iesaka uzmanīgi izturēties pret dažām fotogrāfijām un attēliem, un uzmanīgi ar tiem apieties, lai nepiesauktu nepatikšanas, raksta la.lv portāls kokteilis.lv

Katras ģimenes mājās ir īpaša enerģētika, kas ir saistīta ne vien ar cilvēkiem, kas tajā dzīvo, bet arī ar lietām, kas tur atrodas. Fotogrāfijas un attēli nav izņēmumi, un daudzas no tām nevajadzētu turēt mājoklī, lai nekaitētu savai veselībai un psiholoģijai.

 

1. Fotogrāfijas un attēli ar neizskaidrojamiem pleķiem

Foto: Pexels

Gadās, ka uz attēliem vai fotogrāfijām parādās neizskaidrojami pleķi. Šādas izplūdušas fotogrāfijas pievelk slimības tiem cilvēkiem, kas šajās bildēs ir redzami. Gadījumos, kad pleķi ir radušies tieši uz konkrētiem cilvēkiem, kas redzami uz fotogrāfijas, nepieciešams pārbaudīt veselību un nekontaktēties ar ļauniem cilvēkiem.

 

2. Fotogrāfijas ar mirušiem cilvēkiem

Foto: Pexels

Nāves enerģētika ir bīstama, it īpaši, ja fotogrāfijās redzamas bēres vai zārks. Šādus attēlus nevajadzētu turēt mājās, taču ja kaut kādu iemeslu dēļ to nevar izdarīt, tad šīs fotogrāfijas noteikti ir jāglabā atsevišķi no dzīvu cilvēku bildēm. Mirušu cilvēku fotogrāfijas nav ieteicams turēt redzamās vietās, lai šī enerģija pēc cilvēka aiziešanas “neiemājotu” jūsu mājoklī.

3. Negatīvu cilvēku fotogrāfijas

Foto: Unsplash

Gadās tā, ka cilvēku dzīves ceļi šķiras un viņi viens otram sūta negatīvu enerģiju – ar pārmetumiem un strīdiem. Ja jums mājās ir saglabājusies kāda fotogrāfijas ar cilvēkiem, kas jums ir nodarījuši pāri vai vēlējuši ļaunu, neglabājiet šīs bildes kopīgā albūmā kopā ar citām fotogrāfijām. Vispareizāk no tām būtu tikt vaļā, lai šo cilvēku negatīvā enerģētika neiemājotu jūsu mājokļa vidē.

 

4. Emocionālas fotogrāfijas

Foto: Pexels

Fotogrāfijas glabā emocijas, kuras ne vienmēr izdodas kontrolēt. Dažos fotouzņēmumos cilvēki tik ļoti pauž savas jūtas, ka tas ietekmē arī apkārtējos. Arī šādām fotogrāfijām nav vietas kopīgajā albūmā. Nav izslēgts, ka cilvēki ar trauslu biolauku var “pārmantot” svešas emocijas, kas atstāj spēcīgu ietekmi uz viņu dzīvi.

Lasi arī: Lūk ko vienā no savām pēdējām intervijām par savu veselību un nojautām teica Valters

Šķir otru lapu, lai izlasītu pārējo

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment