Sešas lietas, kas uzlabos mājokļa enerģētiku, lai mājās valdītu harmonija, sapratne un veiksme

 

Katrs cilvēks vēlas, lai viņa mājās valdītu harmonija, sapratne un veiksme. Tomēr ne visi zina, ka saskaņā ar fenšui praktiku to var panākt ne tikai pārkārtojot mēbeles un priekšmetus

Paši gudrākie un veiksmīgākie jau sen savam miteklim iegādājušies sešus vienkāršus, bet iedarbīgus priekšmetus, spoguļus, zvaniņus, sveces, ziedus, akvāriju, kristālus. Lūk, šāds vienkāršs priekšmetu kopums ievērojami vienkāršos tavu dzīvi un piesaistīs tev pašu pozitīvāko un labāko.

Ziedi


Ziedi ir viens no fenšui simboliem. Tiem tiek piešķirta milzu nozīme. Piemēram, saskaņā ar šo mācību, katram cilvēkam dzīves laikā jāapgūst septiņas mākslas, no kurām viens ir puķkopība.

Ziediem ir jābūt katrā mājoklī, taču attiekties pret tiem vajag diezgan uzmanīgi un rūpīgi, pirms tam apgūstot vairākus vienkāršus noteikumus.

Piemēram, katram ziedam, tāpat kā cilvēkam, ir savs enerģētiskais lauks. Ja zieda un saimnieka lauki sakrīt, tad mājoklī nonāks pozitīvā enerģija, bet viss sliktais – tieši otrādi – izzudīs. Ja šādas sakritības nav, tad cilvēkam bez redzama iemesla var kļūt slikti, parādīties vispārējs spēku zudums. Izvēloties ziedu, pieskaries tam, aizver uz vairākām minūtēm acis un ieklausies savās izjūtās.

Fenšui pozitīvi attiecas arī pret grieztiem ziediem, uzskatot tos par pozitīvās enerģijas nesējiem. Tomēr šeit ir viena nianse – līdzko šādi augi sākt vīst, tos nekavējoties ir jāizmet.

 

Sveces


Svece, bet drīzāk tās liesma, ir cilvēka pavadonis šajā dzīvē, kas ne tikai norāda pareizo virzienu, bet arī cīnās ar negatīvo enerģiju, sadedzinot to. Ne velti, sveci pieņemts iedegt slima cilvēka istabā. Bet cik patīkami ir pagulēt vannā sveču gaismā – uzreiz jūti, kā stress un visas negatīvās emocijas aiziet, dodot vietu mieram un pilnīgam atslābumam.

Ja dzīvē ir notikusi nepatīkamu notikumu virkne, mājoklis izkvēpina ar sveci, iepriekš ar svēto ūdeni izsmidzinot mājokļa slieksni un stūrus.

Cilvēkiem, kam patīk viss austrumnieciskais, dod priekšroku aromātiskajām lampām ar ēteriskajām eļļām. Tās ne tikai nomierina un aizdzen ļaunos garus, bet arī piepilda telpu ar patīkamu un pasakainu aromātu, kuru variāciju ir liels daudzums.

Izvēlēties aromātus vajag ārkārtīgi uzmanīgi – tiem visiem ir savi veidi un apakšveidi. Vieni ir labi, lai atslābinātos, citi – tieši otrādi – paātrina dzīves tempu. Vairāki aromāti ir universāli un piemēroti praktiski visiem, citi – diezgan specifiski un vienam var pamodināt sajūsmu, citam – izraisīt galvassāpes.

Lasi arī: Vientuļā māte atklāj kā savām rokām ikviena sieviete var uzcelt ģimenes mājas par pāris tūkstošiem!

 

Kristāli


Kristāli nav paši izplatītākie priekšmeti mājoklī, taču vieni no svarīgākajiem. Kristāls – tas ir pavadonis starp divām pasaulēm, tas tiek izmantots spiritiskos un maģiskos rituālos.

Parastā dzīvē kristālus parasti novieto tiešā darba vietas tuvumā, jo tiek uzskatīts, ka tas vairo spēkus un palīdz sakārtot domas.

Lasi arī: Pāvels Globa nosaucis svarīgākos gadus katras zodiaka zīmes dzīvē. Uzzini savējos!

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējos priekšmetus

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment