Sešas pazīmes, kas liecina – viņa vēl ir meitene, nevis sieviete!

Meitenes vēlas uzmanību, sievietes – cieņu.

Lai tev būtu drošāk, mēs tevi iepazīstināsim ar pazīmēm, kas liecina, ka sieviete vēl nav tiesīga saukties par sievieti, bet gan par meiteni.

Paskaties uz mani!

No izaicinoša apģērba, skaļiem strīdiem un ārkārtīgi daudz selfijiem sociālajos tīklos diemžēl nekas labs nesanāk. Ja viņa vēl ir meitene, tad to visu dara uzmanības dēļ! Sievietei neinteresē popularitāte un tas, cik daudziem patīk viņas bildes, viņa vienkārši vēlas cieņu.

Lasi vēl: Šī sieviete uzskata, ka ir pārāk skaista, lai dabūtu darbu – lūk, kāds ir viņas paskaidrojums

 

Neatkarība

Sieviete vienmēr var par sevi parūpēties, palīdzību pie citiem meklējot tikai tad, ja citas izejas nav. Jūs redzēsiet, cik bezpalīdzīga būs meitene, kad palūgsiet viņai izdarīt kaut ko jūsu vietā.

Alkohols un ballītes

Sieviete zina mēru un savas iespēju robežas, tādēļ pie tām arī pieturas. Jūs nekad viņu neredzēsiet izejam no kluba galīgā autā vai guļot kaut kur uz soliņa. Sievietes vienmēr visu kontrolē!

Apsēstība ar sociālajiem tīkliem

Jūs noteikti esat pamanījuši, ka daudzas meitenes cenšas savu pašapziņu celt ar sociālo tīklu palīdzību, turklāt sava telefona dēļ gatavas pat mirt. Pirmais, ko viņas dara pēc pamošanās, ieslēdz internetu, lai palūkotos, kuram ir patikušas viņu bildes.

Lasi vēl: Šī sieviete uzskata, ka ir pārāk skaista, lai dabūtu darbu – lūk, kāds ir viņas paskaidrojums

Lietderīgi pavadīts laiks

Meitenes lielāko daļu sava brīvā laika pavada, skatoties seriālus vai tenkojot ar draudzenēm. Sieviete ir ļoti produktīva un kulturāli attīstīta, jo viņa vienmēr vēlas izmēģināt ko jaunu un noderīgu.

Uzturs

Meitene vienmēr cenšas izskatīties slaida un ēst ļoti maz, jo īpaši vīrieša klātbūtnē. Sieviete savu ķermeni mīl tādu, kāds tas ir, tādēļ atļaujas pat viskaislīgākā kavaliera klātbūtnē ēst visu, ko vēlas. Kam ir laiks ievērot striktas diētas, ja jūs esat veiksmīga sieviete?

Avots: cluber.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment