Seši padomi, kas palīdzēs atgūties pēc šķiršanās un tikt tai pāri reizi par visām reizēm

aaeaaqaaaaaaaacmaaaajddkyjgyymi0lta0mgitndbiyy05mdc4lwzjmzrly2qxmjcxoq

Skaidrs, ka paiet labs laiks, pirms tu spēj patiesi aptvert, ka esi viens, bet vēl vairāk laika vajag, lai sāpes patiesi izgaistu.

Katru dienu nākas cīnīties ar laimīgajām atmiņām un apzināt iemeslus, kādēļ viss beidzās. Lai arī cik nomākts tu justos, tu nekad neaizmirsīsi šķiršanās iemeslu.

Lasi vēl: Pāris dienas pēc kāzām vīrs pieprasa šķiršanos, jo līgava slēpa ŠO!

Pienāks brīži, kuros tu nespēsi saprast, vai emocionāli pieņemt šķiršanās iemeslu. Dažas dienas būs grūtākas par citām. Kad radio ēterā skan kāda konkrēta dziesma, uz ielas smaržo kāds ēdiens, varbūt pat kāda konkrēta vieta nevēlami atgādina visu, kas bijis. Mīlestība var būt kā atkarība – daudziem, kuri pārdzīvo šķiršanos, novērojami emocionāli simptomi.

Šie seši padomi palīdzēs mazināt sāpes un pārdzīvojumu, kā arī ātrāk palīdzēs radīt piepildītāku dzīvi.

Lai uzzinātu, kādi tie ir, un iegūtu sirdsmieru reizi par visām reizēm, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment