Seši padomi, kas palīdzēs atgūties pēc šķiršanās un tikt tai pāri reizi par visām reizēm

1. Neuztver to personiski

Kā gan šķiršanās var nebūt personiska? Ņem vēra, ka katram indivīdam ir savas vēlmes un vajadzības.

Mēs visi savas dzīves laikā saskaramies ar atraidījumu. Tas nebūt nenozīmē, ka mēs neesam gana labi. Pienāks arī tavs laiks, un tu atradīsi savu partneri. Mēs nevaram dot citiem to, kā mums nav un nevaram saņemt pretī to, kā nav citiem. Mūsu ego cenšas pārliecināt, ka tas ir personīgi, tomēr šķiršanās pamatā ir daudz dažādi iemesli. Varbūt tas nebija piemērotākais brīdis, varbūt jūs bijāt nesaderīgi, viens no jums nebija gatavs, nenostrādāja jūtu ķīmija utt.

Ir svarīgi nevainot sevi notikušajā, tā vieta koncentrējoties uz iespējām, kuras sniedz šķiršanās.

2. Pavadi laiku ar draugiem un tuviniekiem

Ikvienam pēc šķiršanās nāks par labu saņemt emocionālu atbalstu. Spēcīgs atbalsts palīdz ātrāk dziedēt pagātnes rētas, un sniedz motivāciju sevis pašatklāšanai. Atrodies vidē, kurā tevi atbalsta.

3. Nodarbini sevi

Tā vietā, lai noslēgtos no ārpasaules, atrodi piemērotas aktivitātes, kas tev palīdzes atgūties. Iespējams, ka tā varētu būt trenažieru zāles apmeklēšana, pievienošanās grāmatu klubam vai kas cits. Kad sāpes pārvēršas niknumā, labākais veids, kā atbrīvoties no šīm emocijām, ir izmantot tās kustībā. Vēl viens lielisks veids, kā palīdzēt sev un citiem, ir iesaistīties brīvprātīgo darbā.

4. Tiecies pēc savas kaislības un meklē dzīves jēgu

Pēc zaudējuma vai šķiršanās mūsu prātos iezogas apjukums, it īpaši tad, ja otrā pusīte bija liela daļa mūsu dzīves. Šādos brīžos cilvēki mēdz zaudēt ticību sev, optimismu un gribasspēku, tieši tādēļ ir īpaši svarīgi saglabāt optimismu un iedrošināt sevi.

Lasi vēl: Pāris dienas pēc kāzām vīrs pieprasa šķiršanos, jo līgava slēpa ŠO!

Nepieciešams pārveidot negatīvo enerģiju, izmēģinot vai uzzinot ko jaunu un lietderīgu. Šādi tu atgūsi kontroli pār savu dzīvi tā vietā, lai uzvestos pasīvi un ilgstoši justos slikti.

5. Nemēģini bēgt no sāpēm

Nevar gaidīt, ka sāpes pazudīs kā nebijušas, ja tās nepieņemsi. Pieņem zaudējumu un sāpes, paud šīs sajūtas. Raksti par tām, dziedi par tām. Izraudi tās. Parunā ar psihologu vai kādu draugu. Dari kaut ko lietas labad.

Cilvēki cenšas tikt galā ar emocijām dažādos neveselīgos veidos. Tostarp iesaistoties vienas nakts sakaros, pārmērīgi lietojot alkoholu, narkotikas vai nodarot sev citāda veida kaitējumu. Tev jātic, ka esi spēcīga personība, kura spēj tikt pāri sāpēm.

6. Ļauj sev atgūties

Ļauj dziedināšanai nākt dabiskā tempā. Tas ir vienīgais veids, kā izdosies pieņemt un samierināties ar šīm sajūtām.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment