Sevis izzināšanas tests: uzzini savu dzīves ceļu un mērķi

2. attēls

Jūsu lielākā dāvana ir jūsu milzīgais radošais un novatoriskais spēks. Jūs esat līderis, un cilvēkus piesaista jūsu gaisma un enerģija. Jūsu personība ir tik dabiska, ka jums nav jāizliekas labākam.

Cilvēki jūs, visticamāk, atpazīs kā tiesībsargājošo iestāžu vadītāju vai pārstāvi. Šāda dāvana, ja tā izpaužas negatīvi, var izraisīt lepnumu un egoismu, kā arī dažkārt var izpausties zemā pašvērtējumā un aizvainojumā, ko izraisa pastāvīga neapmierinātība ar situāciju.

Tāpēc tavi karmiski uzdevumi ietver pazemības, pieņemšanas un darbu ar lepnumu izkopšanu.

Mērķis

Jūsu spēkam un individualitātei vajadzētu veicināt mīlestības un harmonijas apzināšanos pasaulē. Pats par sevi slava un spēks neko nenozīmē, bet gaisma vienmēr pastāv līdzās ēnai, kas satur ne mazāku nozīmi un skaistumu.

Ir svarīgi atpazīt un pieņemt iekšējo ēnu un izveidot pretstatu līdzsvaru.

3. attēls

Jūsu lielākā dāvana ir tas, ka esat izgudrotājs un novators. Viss jaunais un neparastais pasaulē ir tādu cilvēku darbs kā jūs. Negatīvā izpausmē šī dāvana var pārvērsties par nenoteiktību, šaubām un paražu noliegšanu.

Lai radītu kaut ko principiāli jaunu, ir jāapzinās pilnīga izvēles un rīcības brīvība, ar kuru katrs esam apveltīti, taču ne visi ir gatavi šo brīvību izmantot.

Tikai izmantojot šo brīvību katrā sava ceļojuma posmā, mēs varam iegūt gudrību un zināšanas, kas pavērs mums jaunus apvāršņus.

Mērķis

Rīcības brīvība nozīmē atbrīvošanos no prāta konvencijām, ieklausīšanos savā sirdī, sekošanu intuitīvām zināšanām, kas iespējama tikai pilnīgā saistībā ar radošo enerģiju.

Sajūtot un apzinoties dzīves radošo plūdumu, var radīt kaut ko patiesi lielisku, principiāli jaunu un pasaulei vajadzīgu.

Lasi vēl: Balta svītra, mīlestība un neizsakāmas bagātības: astroloģe Volodina nosauca zīmes, kurām veiksies 2024. gadā

Apskatiet citus mūsu rakstus un materiālus, un tas, ko nevajadzētu publicēt žurnālā, ir pieejams mūsu Telegram kanālā, saite zemāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment