Viņa mēdza dzert līdz 40 alus bundžām dienā, bet negaidīja, ka ar viņu notiks šis…

Tad, kad Beverlija tuvojās 35 gadu slieksnim, viņas veselība sāka strauji pasliktināties. Neilgi pēc 35. dzimšanas dienas Beverlija saļima ļaunas slimības priekšā – tā bija aknu ciroze.

Viņai sāka izkrist zobi, un drīz Beverlija vairs nespēja brīvi runāt. Vairākus mēnešus viņa pavadīja aprūpes centrā kritiskā stāvoklī, nespēdama pati parūpēties ne par vienu no savām vajadzībām. Viņas uzticīgais partneris Entonijs Hovards palika pie viņas sāniem līdz pat pēdējam brīdim, un viņš arī dalījās ar šo stāstu un attēliem, lai Beverlijas traģiskais gadījums dotu mācību citiem.

Attēlos redzams, ka nieka 35 gadu vecumā Beverlija jau izskatās pēc vecas, nelaimīgas un pilnīgi nespēcīgas tantiņas. Laikam ejot, Bevelrijas stāvoklis arvien pasliktinājās, viņa zaudēja redzi un vairs nespēja piecelties no gultas. Entonijam neatlika nekas cits, kā sēdēt pie viņas gultas un gaidīt Beverlijas priekšlaicīgo nāvi. Vairs nekas nebija glābjams.

4df07d9f-5414-42ed-ba93-340ec61ed16e_desktop

 

Šādi Beverlija izskatījās apmēram 25 gadu vecumā:

8d2ad2b1-924d-485a-ab48-e16ddf949bcd_desktop

Beverlija aizgāja no šīs pasaules 2014. gada augustā, atstājot četrus bērnus bez mātes un savu mīļoto vīrieti ar salauztu sirdi.

c750dae1-78f5-487c-baf7-551eef7a59a0_desktop

Avots: diply.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">naw swarīgi</cite>

    ko liekat šitādas muļķības…,šitā nāve var izdzert 40 alus!!!

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Lai spragst nost, nu un tad. Liela beda. Uz pasaules ta par daudz lauzu. Pati ari vainiga.

  • <cite class="fn">XXX</cite>

    Ko tad viņa slīcināja, ja jau blakus bija tas mīļotais vīrietis? Un kur bija vīrietis, kad viņa dzēra tos 40 alus? Blakus sēdēja un dzēra līdz? Un vēl 4 bērnus viņai uztaisīja?

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBook Pro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.
    Laikā no 19.līdz 23.janvārim Sindikāta ietvaros darbojas apdrošināšana! Ja kādas ļoti neveiksmīgas sagadīšanās dēļ neko nelaimē, saņemsi vēl vienu Sindikāta paketi pilnīgi bez maksas!

Leave a Comment