Šīs 4 lietas padara paģiras daudz nepanesamākas – un tu tās noteikti dari

1. Paļaujies uz cukuru, lai izturētu dienu

Paaugstināts cukura līmenis asinīs, kuram sekos straujš tā kritums kopā ar paģirām, ir smaga nasta organismam. Turklāt alkoholiskie dzērieni, ko tu lietoji iepriekšējā vakarā, arī, visticamāk, saturēja milzīgu daudzumu cukura, tādēļ vēl papildus tā uzņemšana liks tev justies vēl briesmīgāk.

2. Centieni izsvīst paģiras

Daži cilvēki mēģina atbrīvoties no alkohola toksīniem ar vieglu fizisku aktivitāšu palīdzību. Tomēr tas var dot vairāk ļaunuma nekā labuma. Alkohols ir diurētiķis, kas nozīmē, ka tas dehidratē ķermeni, kā arī ietekmē tā termoregulācijas spēju. Sportošana var šos nepatīkamos efektus darīt vēl jūtamākus.

3. Šotu dzeršana tad, kad jau esi alkohola reibumā

Šis punkts attiecas uz to, kas notiek vēl ballītes laikā. Ja esi jau iedzēris dažus dzērienus un tad piekrīti “ieraut” dažus šotiņus kopā ar biedriem, vari jau gaidīt to, ka nākamais rīts būs bēdīgs. Šāda rīcība liek alkohola daudzumam tavās asinīs strauji celties, kas novedīs pie smagākām paģirām. Ja vēlies dzert šotus, tad labāk dari to jau vakara sākumā.

Lasi vēl: FOTO: Lūk, kas notiek ar tevi, kad tu pārstāj lietot alkoholu: neticamas pārvērtības!

4. Trijos naktī pēc dzeršanas pieēsties taukainus un sāļus ēdienus

Ēst, kamēr tu dzer, un pēc tam ir labi. Taču daudz kas ir atkarīgs no tā, ko tieši tu liec mutē. Katrā ziņā izvairies no cukurotiem ēdieniem, jo tie ne tikai pēc pamošanās liks tev just nelabumu, bet arī var radīt gremošanas problēmas. Tāpat vajadzētu izvairīties no ēdieniem, kas ir pilni ar transtaukskābēm un konservantiem.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Paģiras.. vai nav labāk tādās neiedzīvoties? Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

  • <cite class="fn">raimis</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā,Paģiras katru dienu.

Leave a Comment