Šis dzēriens darbojas kā jaunības un spēka eliksīrs – ābolu etiķis, ūdens + 1 savāda sastāvdaļa

tai-xuong

Pietiek izdzert vienu šī atsvaidzinošā dzēriena glāzi dienā un jau pēc pāris nedēļām tu ievērosi pārmaiņas – būs vairāk enerģijas, muskuļu spēks pieaugs un arī āda būs tīrāka un svaigāka.

Kā šo dzērienu pagatavot? Tas ir pavisam vienkārši – iespējams, ka visas trīs vajadzīgās sastāvdaļas jau tagad atrodas tavās mājās. Dzēriena popularitāte pierādījusies jau vairāku gadu laikā, tāpēc ir pārsteidzoši, ka par šo recepti vēl nezina visi cilvēki, kuri rūpējas par savu izskatu un veselību!

Viss, kas tev vajadzīgs – glāze ūdens, ēdamkarote ābolu etiķa un maza šķipsniņa muskatrieksta pulvera.

Katru rītu pēc pamošanās jāizdzer viena glāze maisījuma. Jāņem vērā, ka ābolu etiķis var kairināt kuņģa gļotādu cilvēkiem, kuri cieš no gremošanas traucējumiem – ja jūti dedzināšanu kuņģī pēc dzēriena lietošanas, etiķa daudzumu var samazināt līdz vienai tējkarotei.

Ābolu etiķis satur elementus, kas cīnās ar nelabvēlīgajiem mikroorganismiem ķermenī un attīra organismu no toksīniem. Ķermeņa iekšējā piesārņotība labi atspogoļojas ādas stāvoklī un vispārējā enerģijas daudzumā, tādēļ arī dzēriens, kas satur šo etiķi, padara ādu tīrāku un dod vairāk enerģijas. Muskatrieksta pulveris, iedarbojoties kopā ar ābolu etiķi, vēl vairāk pastiprina šo efektu, palielinot arī muskuļu izturību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment