Šo jauno meiteni gribēja izvarot divi nelieši – viņa izšķīrās par traģisku soli…

Meitenes puisis pēc notikuma stāstījis policijai, ka nekustamo īpašumu aģents, ar kura palīdzību viņi bija ieguvuši dzīvokli, pateica jaunajam pārim, ka viņam un viņa draugam vajagot paņemt dažas lietas no dzīvokļa.

Kad puisis ielaidis viņus dzīvoklī, abi vīrieši viņu piekāvuši un ieslēguši vienā no pārējām telpām. Tad citā istabā viņi ieslēgušies kopā ar jauno meiteni, noplēsuši viņai visas drēbes, bet kaut kā modelei izdevies izkļūt no viņu rokām, atvērt logu un izkāpt ārā. Viņa draudējusi lēkt, ja abi nelaidīs viņu vaļā.

PAY-Gulay-Bursali-20-year-old-model-has-jumped-to-her-death-rather-than-be-raped-by-an-estate-agent-and-his-friend

Aculiecinieks sacījis, ka esot redzējis kailo meiteni, kas karājusies pāri loga malai.

Viens vīrs stāstījis vietējai televīzijai: “Es dzirdēju kādu kliedzam pēc palīdzības, bet domāju, ka varbūt kāds vienkārši ākstās. Tad es ieraudzīju meiteni. Viņa kliedza – nevelciet mani iekšā, ja vilksiet mani iekšā, es lēkšu! Iekšā esošie cilvēki arī kliedza uz viņu, teikdami, ka izsauks policiju. Bet viņai bija vienalga, viņa turpināja draudēt ar lēkšanu un tajā pašā laikā sauca kādu pēc palīdzības.

Es neko neteicu, jo man šķita, ka viņa kuru katru brīdi var izkrist pa logu. Nolēmu zvanīt policijai. Kamēr es to darīju, viņa bija nolēkusi.”

Māja, no kuras meitene izlēca.
Māja, no kuras meitene izlēca.

Jaunā modele bija izlēmusi, ka lēkt pretī savai nāvei tomēr ir labāk nekā tapt divu svešu vīru izvarotai.

Nekustamo īpašumu aģents un viņa draugs, kuru vainas dēļ šī traģēdija notikusi, joprojām atrodas policijas meklēšanā.

Avots: mirror.co.uk

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">ko</cite>

    Kā var izlēkt pa logu ja tiec turēts?Varbūt palīdzēja izkāpt?

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vai tad tik tiešām žurnālistiem trūkst tēmas tepat Latvijā? Apspriediet to, vai mūsu ,,100 gudrās galviņas,, ir nopelnījušas algas pielikumu, nevis rakstīt par kaut kādiem notikumiem ārzemēs, kas neinteresē nevienu. Tā ka žurnālisti padomājiet, pirms publicējaties. Latvijas pilsoņus interesē notikumi Latvijā.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Maca, ka vajag ta darit. Nu, iepriecinat damas.

Leave a Comment