Sastāvdaļas:

Svaigi kāposti – 250 grami
Kūpināta vistas gaļa (gabaliņš) – 150 grami
Svaigi gurķi – 100 grami
Konservēti zaļie zirnīši – 100 grami
Lociņi un dilles – viena buntīte no katra
Skābais krējums – 3 ēdamkarotes
Sinepes – 1 tējkarote
Ķiploki – 1 daiviņa
Sāls – pēc garšas
Kāpēc gudrās saimnieces ik rītu sīpoliem uzlej verdošu ūdeni?
Pagatavošanas metode:

1. Kūpināto vistiņu griež plānās šķēlītēs un pēc tam – gareniskos salmiņos.
2. Smalki sagriež kāpostu, liek klāt sagriezto gaļu, pievieno nedaudz sāli un kārtīgi samaisa visu bļodā.
Lasi vēl: Draugi Itālijā man reiz pagatavoja salātus ar makaroniem: tagad tie ir mani mīļākie salātiņi – garšo vienkārši izcili!
3. Gurķus griež arī smalki, pievieno pārējām sastāvdaļām. Salātu bļodā pievieno arī zaļos zirnīšus. Sasmalcina zaļos lociņus un dilles – liek visam klāt.
4. Sagatavo salātu mērci: sajauc skābo krējumu ar sinepēm un sasmalcinātu ķiploku.
5. Mērci liek salātu bļodā un visu kārtīgi samaisa. Un salāti ir gatavi baudīšanai!
Tevi noteikti interesēs
- Atstāj vienu vienkāršu sastāvdaļu automašīnā uz nakti, lai atbrīvotos no kondensāta un aizsvīdušiem logiem
- Pārtraucu žāvēt piparmētras ziemai: tagad izmantoju gudru metodi, lai saglabātu garšu un aromātu
- Es ierados Jūrmalā vecāku pamestā vasarnīcā un atklāju, ka kāds rūpējas par to un tad es viņu ieraudzīju
- 8 veiksmīgu cilvēku rīta paradumi, kurus viņi ievēro pat tad, kad ir pilnīgi noguruši
- Mūsu senči ticēja, ka ja šajā dienā snigs, tad ziema būs gara, barga un ļoti sniegota: tiek nosaukts datums
- Elīna izsauca ”vīru uz stundu”, lai salabotu rozeti, bet galu galā viņš palika līdz pat rītam: kas notika






