Šī mazulīte iegāja vēsturē ar savu īpašo dzimšanas laiku

Tas nav nejaušība! Viņa ir izredzēta no augšas!

Jā, tas notika un ir oficiāli dokumentēts. Lai gan, ņemot vērā pašreizējo cilvēku skaitu un to, ka katru sekundi piedzimst aptuveni 2 bērni, tas būtu noticis jebkurā gadījumā, taču fakts jebkurā gadījumā ir aizkustinošs un pārsteidzošs. Meitene, vārdā Čārlija Roza Māstersa piedzima unikālā laikā, 2020. gada 2. februārī, pulksten 20. 02.

Šī ir Čārlija Roza Māstersa, tagad jau ir pagājušas 4 dienas kopš viņas nākšanas pasaulē.

Meitenītes mamma Leikena Māstersa vispār nedomāja par datumiem, labākajā gadījumā orientējās uz “nedēļas sākumu” vai “nedēļas beigām”, kad runa bija par laika sprīža atzīmēšanu. Šīs viņai bija pirmās dzemdības, bet pirms tam viņa bija piedzīvojusi divus spontānos abortus, tāpēc visas viņas domas bija ap dzemdību procesu, nevis ap skaitļiem. Sākoties dzemdībām, viņai bija viegls šoks, un viņa spēja tik uzdot jautājumu “Kā, vai tad jau laiks?” Dzemdības notika Svētā Jāzepa slimnīcā Leksingtonā, Kentuki štatā.

Par laimi ģimenei un vēsturei, acīga bija vecmāmiņa Didī Kalverte, kura bija pirmā, kas saprata, ka dzemdības varētu sākties pāris dienas agrāk nekā sākotnēji paredzēts.

Lasi arī: Nolēmu atvērt PSRS laika konservus, kuriem ir gandrīz 60 gadu. Kas atklājās iekšā?

Un ja tā, tad bija liela iespēja, ka bērniņš nāktu pasaulē 02.02.2020., kas tika uzskatīta par nesliktu variantu. Pat vairāk, šādi datumi, kurus sauc par palindromiem, ir ārkārtīgi reti, iepriekšējais tāds bija gandrīz pirms tūkstoš gadiem, 1111. gada 11. novembrī -viduslaikos! Tāpēc vecmāmiņa bija modra un pirmā nofotografēja sienas pulksteni, kad mazmeita izdvesa pirmo kliedzienu. Tieši 20:02!

P.S. Droši vien, lai pastiprinātu notikuma nozīmīgumu un uzsvērtu, ka tā nav nejaušība, liktenis izlēma, ka pašas dzemdības ilgst tieši 20 minūtes. Un Čārlija Roza piedzima vesela un sakoncentrējusies, it kā jau iepriekš zinot, ka viņu sagaida lielas lietas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment