Šī meitenīte ir ārkārtīgi draudzīga un sociāla – bet izrādās, ka tas ir smagas slimības dēļ

Šī sindroma simptomi ietver problēmas ar sirdi un zobiem, palēninātu attīstību, ārkārtīgi jutīgu dzirdi, miega problēmas un neparasti līksmu izturēšanos, un interesi par svešiniekiem.

desktop-1484862350

Pašai Lorēnai ir sirds slimība, miega un ēšanas problēmas. Viņa mīl mūziku – arī šāda nosliece ir cilvēkiem ar Viljamsa sindromu – bet ir ļoti jutīga pret trokšņiem. Un, protams, viņa ir ārkārtīgi sociāla.

desktop-1484862370

Viņas māte stāsta: “Mums iešana cauri lielveikalam aizņem diezgan daudz laika, jo viņa uzreiz sāk komunicēt ar cilvēkiem, sveicinās vai cenšas iedot ‘pieci’. Viņai vienkārši ļoti patīk, ka cilvēki reaģē un sasveicinās pretī.”

desktop-1484862371

Meitenīte ir tik draudzīga, ka patiesībā māte ir uztraukusies par viņas drošību. Viņa cer, ka Lorēna nākotnē sapratīs to, ka ne visiem svešiniekiem tuvoties ir droši.

desktop-1484862439

Viņas palēlinātās attīstības dēļ Lorēnas runas spējas šobrīd ir divgadīga bērna līmenī. Māte un viņas partneris nav droši, vai viņiem vajadzēs rūpēties par Lorēnu arī tad, kad viņa būs pieaugusi. Šobrīd Lorēnai ļoti bieži jādodas pie ārsta, un mātei nācās pārtraukt strādāt, lai spētu par viņu rūpēties. Ģimenei ir grūti tikt ar visu galā, tas rada daudz stresa, satraukuma un noguruma.

Lasi vēl: Viņa cieš no ļoti nopietnas slimības, tādēļ nespēj pamest māju bez šī! Tu nespēsi noticēt!

desktop-1484862574

Bet, par spīti grūtībām, Lorēnas mamma saka: “Man patīk redzēt viņas seju, viņas smaidu un skatīties, kā viņa attīstās – kā viņa progresē katru dienu.”

desktop-1484870120

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment