“Šī parādība nosaka cilvēces likteni līdz 2041. gadam”: astroloģe Elena Negreja brīdina par saules aptumsuma briesmām 2023. gada 14. oktobrī.

Astroloģe Elena Negreja (Elena Negrey) ceļ trauksmi un brīdina par gaidāmajām briesmām, kas saistītas ar 2023. gada 14. oktobrī paredzēto Saules aptumsumu. Pēc viņas teiktā, šis astronomiskais notikums solās būtiski ietekmēt cilvēku dzīvi.

Šī parādība noteiks likteni nākamajām desmitgadēm līdz pat 2041. gadam. Aplūkosim, kādus draudus rada šis notikums un kādas darbības var palīdzēt mazināt tā ietekmi uz mūsu likteņiem.

 

Saules aptumsuma iezīmes 2023. gada 14. oktobrī

14. oktobrī notiks Saules aptumsums, kas vērojams ar īpašu piesardzību. Šajā dienā Saule atradīsies Mēness ēnā jeb pustumsā, radot gredzenveida aptumsumu. Šī parādība notiks zem Svaru zīmes aptuveni 20:25.

Astrologs brīdina neievērot šo parādību un saista to ar seno leģendu par Rahu un Ketu, kas saskaņā ar mitoloģiju var norīt Sauli. Senie ticēja, ka aptumsuma sākums ir saistīts ar Pūķa iejaukšanos kosmiskajā kārtībā.

Elena Negreja brīdina par iespējamiem kārdinājumiem un provokācijām saistībā ar šo astronomisko notikumu. Ir svarīgi būt piesardzīgiem un saglabāt modrību. Tas palīdzēs izvairīties no negatīvām sekām, ko saules aptumsuma ietekme uz personīgo likteni.

Astroloģe Elena Negrey runāja par fenomena briesmām

Šis gaidāmais aptumsums būs turpinājums notikumam, kas notika 2005. gada septembrī-oktobrī.

Liktenis dod mums izvēli: varam izbeigt esošo situāciju vai turpināt to attīstīt. Ja tavā dzīvē parādīsies jauni elementi, tiem būs nozīme un ietekme līdz 2041. gada oktobrim. Astroloģe Elena Negreja iesaka noskaņoties pozitīvam noskaņojumam un mēģināt izvairīties no slimībām un neapmierinātības.

Ja gadā notiek vismaz 5 aptumsumi, tas nes krasas pārmaiņas gan pasaulē, gan personīgajā dzīvē. Elena Negreja uzsver, ka aptumsuma enerģija mūs ietekmē.

Astrologs piedāvā veidu, kā noskaidrot, kā aptumsums ietekmē jūsu dzimšanas diagrammu, t.i., vai esat dzimis tā iedarbības laikā. Lai to izdarītu, Saulei un Mēnesim horoskopā jāatrodas tuvu viens otram, 12-14 grādu attālumā.

 

Saule simbolizē vīrišķo enerģiju, mūsu ego un spilgtumu. Saules aptumsums var pastiprināt slimības un veicināt sliktu lēmumu pieņemšanu. Astrologs brīdina par iespējamām nelaimēm, kas var notikt neatkarīgi no cilvēka gribas. Saule ir saistīta arī ar mūsu redzi un sirds čakru.

Mēness mezglus, gluži pretēji, nevar kontrolēt. Viņi uzkrāj enerģiju un sagādā negaidītus pārsteigumus. Ketu pārstāv to, no kā jāatvadās.

14. oktobra aptumsumā tas viss notiek Svaru zīmē, kas nozīmē pārtraukumu ar diplomātiju, lojalitāti un kompromisiem. Astroloģe iesaka valstīm un vadītājiem pieņemt lēmumus izlēmīgāk. Viņa mudina izrādīt līdera enerģiju un vajadzības gadījumā būt agresīvākam. Pasaule piedzīvos dramatiskas izmaiņas notikumos.

Elena Negreja iesaka nesākt svarīgas lietas aptumsuma laikā un mēģināt atklāt sevī līdera īpašības. Pretējā gadījumā, ja turpināsiet panākt kompromisu, jūs varat saskarties ar pretinieku agresiju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment