Žestu eksperti noteikuši, ko par tevi pasaka tas, kā tu turi savu telefonu

Pētījumi liecina, ka veids, kā mēs turam tālruni, var atspoguļot noteiktas mūsu rakstura īpašības.

Interesanti, kā jūs parasti turat telefonu?

Ja esat pieradis turēt telefonu vienā rokā un rakstīt ar īkšķi, tas var liecināt par jūsu spēju veikt vairākas darba uzdevumus. Jūs esat organizēts, disciplinēts un skaidri izprotat savas vēlmes.

Ja tālruni labprātāk turat abām rokām un rakstāt ar īkšķi, tas var liecināt, ka jums nepieciešama aizsardzība un uzmanība. Jūs ne vienmēr atklāti paužat savas jūtas, tāpēc tuvinieki var just, ka jums trūkst mīlestības. Ir svarīgi iemācīties atklātāk izrādīt savas emocijas.

Ja jūs turat tālruni ar abām rokām un rakstīšanai izmantojat abus īkšķus, tas var liecināt par to, ka jums ir jutīga sirds un esat tendēts uz uztraukumiem. Jums ir nepieciešams tāda partnera atbalsts, kurš jūs pilnībā saprot. Ja atrodat atbalstu uzticamā cilvēkā, jūsu pašapziņa pieaug un jūs pret savu mīļoto cilvēku izturaties ar patiesu mīlestību.

Lasi vēl: Svarīgas nianses koku stādīšanai rudenī

Ja ar vienu roku turat tālruni un rakstāt ar otras rokas rādītājpirkstu, tas var liecināt, ka esat mierīgs un līdzsvarots. Jūs esat gatavs daudz darīt citu labklājības labā un cenšaties izvairīties no trokšņainām un pārpildītām vietām. Jums nepatīk redzēt asaras, īpaši no tuvinieku puses, un jūs mēdzat ātri piedot kļūdas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment