ŠĪ video dēļ viņa pazaudēja darbu policijā; vai tā tiešām vajadzēja?

PAY-Kristina-Negodina

 

Paskatoties uz fotogrāfijām grūti pat noticēt, ka šī sieviete ir bijusi policiste un strādājusi tāda nozīmīgā iestādē. 26 gadus vecā Kristīna Negodina ir tikusi sev pie jauna darba – striptīza dejotāja, bet viņa negrasās padoties un cīnīsies, jo, viņasprāt, tas neesot bijis taisnīgi šāda video dēļ viņu atlaist.

Video ir redzama ir deja, kur Kristīnai mugura pieguļošas melnas drēbes, un viņa pavedinoši dejo pie mūzikas savā guļamistabā. Pēc atlaišanas viņa saņēma darba piedāvājumu no Krievijas striptīza klubu ķēdes Golden girls( zelta meitenes), kur viņai piedāvāts piedalīties tiešsaistes šovā We Are Not Mutants ( mēs neesam mutanti), piedāvājumam viņa piekritusi un līgums jau esot noslēgts.

Es esmu tik patīkami satraukta par to, kas gaidāms priekšā un kā izvērtīsies mana jaunā karjera. Tas pavisam noteikti būs lieliski un aizraujoši!

Kā jau iepriekš tika minēts, viņa uzskata, ka tas nav bijis taisnīgi, ka šāda video dēļ viņa tiek atlaida, tāpēc viņa grasās piedzīt 10 miljonus rubļu lielu kompensāciju tas ir apmēram 142256 eiro. Paskaidrojot viņas atlaišanas iemeslu, vadība min, ka sieviete esot bijusi narkotisko vielu un alkohola reibumā, tāpēc šādu nepiedienīgu video arī esot publicējusi. Kristīna esot nolīgusi vienus no vislabākajiem advokātiem, kā arī iesniegusi dažādus pierādījumus, piemēram, asins analīzes, kurās uzrādīts tas, ka viņas asinīs nav atrastas nekādas narkotisko vielu vai alkohola pēdas.

Lūk arī video!

https://youtu.be/6CLbyiqS1ZQ

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment