Šī vīrieša labvēlības žests ar vēzi slimajai sievietei ir sacēlis vētru internetā!

“Pirms pieciem gadiem es zaudēju savu sievu. Viņa nomira, jo bija slima ar vēzi. Es zinu, cik grūti ir atrasties šādā situācijā. Lai šī maltīte ir uz mana rēķina. Priecīgus Ziemassvētkus,” rakstīts atstātajā vēstījumā.

Edvarda pateicās labsirdīgajam vīrietim, kā arī aprakstīja šo notikumu sociālajā vietnē Facebook. Kopš ieraksta ievietošanas, tas lasīts vairāk kā 35 tūkstošus reižu.

“Pēc baznīcas apmeklējuma mēs devāmies uz ķīniešu restorānu. Tiklīdz gatavojāmies palūgt rēķinu, viesmīle atstāja mums šo zīmīti. Kāds cits restorāna apmeklētājs mūsu vietā apmaksāja rēķinu un atstāja tik vien kā vēstījumu par saviem iemesliem šādi rīkoties. Slimība, vairāk par jeb ko citu, man ir ļāvusi uzzināt, ka pasaulē ir daudz labu cilvēku. ”

Lai gan Edvardas slimība nebija neārstējama,viņa atzīstas, ka vēzis negatīvi ietekmējis viņas ģimenes dzīvi: “Mums gāja grūti,” viņa paskaidro. “Es cīnījos, man bija slikti, tika lietas asaras, es daudz ko palaidu garām, zaudēju matus, un zaudēšu vienu krūti, bet man izdosies izdzīvot. Maniem vecākiem būs meita, vīram vēl joprojām būs sieva un maniem bērniem būs mamma.”

Viņa pabeidz emocionālo stāstu, izsakot pateicību nepazīstamajam vīrietim.”Lai arī kas tu būtu, paldies tev,” viņa pabeidz.

Lasi vēl: Kāpēc resniem vīriešiem dzimumlocekļa vēzis ir bīstamāks kā slaidiem vīriešiem? Pēc šī vīrieša nāves viss kļuva skaidrs…

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment