Šie 10 likumi darbojas uz visiem cilvēkiem; Izlasi un tu sapratīsi, kāpēc tev iet tā, kā iet

Gribam mēs to vai nē, taču dzīve veidojas pēc saviem likumiem. Un katra paša ziņā – rēķināties ar tiem vai nē. Taču nezināšana no atbildības neatbrīvo, raksta portāls la.lv.

1. Tukšuma likums. Viss sākas ar tukšumu, bet tukšums vienmēr aizpildās.

Lai dzīvē kaut kas mainītos vai izrādītos, vajag atbrīvot vietu un veidot gultni, kura brīva no nepareiziem priekšstatiem un veciem ieradumiem.

“Ja esat neapmierināti ar vietu, kuru ieņemat, mainiet to. Jūs taču neesat koks!” (Džims Rons)

 

2. Barjeras likums. Iespējas nedod kredītā. Tās dod pēc iekšēju lēmumu pieņemšanas.

Ir svarīgi iet tālāk, aiz barjeras, tas ir kā nosacījuma pārbaudījums. Vēlmes spēks atvērs ceļus, kā tās īstenot.

“Jums nekad neīstenosies vēlmes, kurām netiek dots spēks to īstenošanai” (Ričards Bahs).

3. Neitrālā stāvokļa likums. Lai mainītu dzīves kursu, vajag apstāties.

 

“Ne velti Dievs lika katram būt tajā vietā, kurā viņš tagad stāv. Vajag tikai labi apskatīties sev apkārt.” (Nikolajs Gogolis)

 4. Maksas likums. Mēs maksājam gan par to, ko darām, gan par bezdarbību, tiesa, atšķirīgu cenu. Bezdarbība izmaksā dārgāk, bet izvairīšanās no kļūdām un neveiksmēm nedara mūs laimīgus.

Ja jūs ievelkat lēmumu pieņemšanu, tas nozīmē, jūs esat jau pieņēmis lēmumu atstāt visu pa vecam.

 5. Domāšanas likums. Doma ir materiāla. Viss, ko domājam, par ko sapņojam un no kā baidāmies, īstenosies realitātē.

 

“Cilvēks ir tas, par ko viņš domā dienas gaitā” (Emersons).

 

6. Iemesla un seku likums. Viss, kas notiek dzīvē ir sekas domām un rīcībai. Un ja kaut kas iet ne tā, iemeslu vajag meklēt ne jau ārējā pasaulē.

“Domājoši cilvēki tic veiksmei, stipri – iemesla un seku likumam” (Emersons).

7. Pievilkšanās likums. Dzīve vienmēr atbild ar līdzīgo un attaisno gaidas. Mēs saņemam to, ko gaidām. Doma, kurai mēs veltām laiku, darbojas kā magnēts, kas pievelk notikumus.

“Tas, ar ko tu rēķinies, to arī gūsi” (Aristotelis).

8. Līdzīgā likums. Līdzīgs pievelk līdzīgu. Mūsu dzīvē nav nejaušību un sakritību. Mēs pievelkam to, kas atbilst mūsu nolūkiem, gaidām un domām.

“Esiet uzmanīgi ar domām – tie ir rīcības sākums” (Lao Dzi).

9. Spoguļa likums. Pasaule ap mums ir kā milzu spogulis. Pietiek paskatīties, kas notiek līdzās, lai saprastu, kas ir jāmācās un kas jāpilnveido.

Pasaule pati par sevi nenes ne labu, ne ļaunu. Tai cilvēks ir vienaldzīgs. Viss notiekošais ir tikai domu, jūtu un rīcības atspoguļojums.

 10. Pieņemšanas likums. Mums nav dots zināt, kas ir pareizi un kas ne. Un tas, cik mēs esam spējīgi uzticēties dzīvei, nosaka mūsu pārliecību par rītdienu. Ko gaidām, to saņemam. Ja dzīvojam ar pārliecību, ka viss ir uz labu, tad tā arī notiek.

“Veiksme atnāk ne no tā, ka aizmūkam no problēmām, bet pateicoties lēmumam. Lietas notiek vislabākajā veidā tiem, kuri katru reizi paņem ko vērtīgu no jebkuras situācijas” (Džons Buds Kempbells).

 

Avots: bomba.co

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment