Šie 10 noteikumi, ko meitene uzrakstīja savam puisim pirms ceļojuma, ir vienkārši smieklīgi un psihi

Scot-Whitney

Kamēr vairums jaunu puišu dodas ceļojumos kopā ar draugiem, lai atpūstos, izklaidētos, aizmirstu par pienākumiem un koķetētu ar meitenēm, šim jaunajam puisim tas viss aizgāja gar degunu. 

Edinburgā dzīvojošais 18 gadus vecais Skots Kīrans Lumsdens no savas mīļotās saņēma izstrādātu, skaisti noformētu, tomēr draudīgu noteikumu sarakstu, kas viņam obligāti jāievēro brīvdienu laikā kopā ar draugiem Magalufas salā.

Vitnija Traversa nolēma savam puisim pagatavot krāsainu sarakstu, kurā lasāmie noteikumi jau robežojas ar psihopātiju.

Lasi vēl: Šim puisim nācās 2 stundas rakņāties atkritumos, lai draudzene viņu nepamestu: pilnīgs vājprāts

Lai redzētu un izlasītu šos noteikumus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sapņu Otro Pusīti atradīsi šeit: https://goo.gl/GQBqtR</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna, kompānija, kurā atrodies, pat dzīves partnere. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Satiec sev otru pusi kaut tikai uz mirkli, bet īsu, krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkojies uz tādām sociālo tīklu fotogrāfijās

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment