Šie cilvēki sastapās ar karmu pašos trakākajos veidos – #6 īsts zelts!

untitled

Karma pie mums piezogas pašos nepiemērotākajos brīžos, bet tomēr mēs to esam pelnījuši.

Šeit ir apkopoti īsi stāstiņi par cilvēkiem, kuriem karma piezagās tad, kad tas tiešām visu padarīja sliktāku/smieklīgāku. Noteikti arī dzīvē esi saskāries ar līdzīgām situācijām, kad skaidri saproti, ka blakus stāv karma un skatās.

Pat ja netici karmai, ko šādu lasīt ir interesi – vismaz smieklu deva nāks par labu veselībai!

#1 Vīrietis, kurš tikko iebrauca mašīnas stāvvietā, uz kuru es gaidīju pirmais un kurš man pateica, lai es eju dir*t, ieradās uz interviju – PIE MANIS! – Šons.

Lasi vēl: 12 karmas likumi- šo der atcerēties!

Šķir lapu tālāk, lai lasītu citus stāstus!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Veiksme gaida te tevi jau šodien: http://bit.ly/2dVAcCq</cite>

    Tu taču zini, ka nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatava Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie loto brokera un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, Ziemassvētku dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem Jaungada naktī.

Leave a Comment