Šie cilvēki sastapās ar karmu pašos trakākajos veidos – #6 īsts zelts!

#2 Zīmīte, kas atstāta kādam kaimiņam: “Cilvēkam, kurš apstādināja veļasmašīnu mazgāšanās cikla vidū un izņēma ārā manas drēbes, lai izmazgātu savas: tu esi kretīns. Un par nelaimi tev, es arī esmu. Savas slapjās drēbes atradīsi ārā sniegā. Ir kādas problēmas? Atnāc uz 301. dzīvokli!”

#3 Par kretīnisku parkošanos arī pienākas sods

untitled

#4 Laikam tomēr vajadzēja kaķim iedot vienu gabaliņu

untitled

#5 

untitled

“Meitenei, kura nozaga grenadīnu no bāra un izdzēra pusi no tā. Grenadīns nav alkohols. Tas ir sīrups. Vakara beigās es pat zināju, kura tu biji, jo tev visa mute bija ar grenadīnu. Tev mums jāsamaksā 2 dolāri. Un, visticamāk, tu uzņēmi kādas 600 kalorijas tīra cukura veidā. Paldies par smiekliem!”

Lasi vēl: 12 karmas likumi- šo der atcerēties!

#6 Savas mašīnas spēkus vajag mācēt novērtēt.

untitled

Kādas situācijas tev dzīvē ir gadījušās, kad skaidri vari teikt, ka pie vainas ir karma?

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Veiksme gaida te tevi jau šodien: http://bit.ly/2dVAcCq</cite>

    Tu taču zini, ka nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatava Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie loto brokera un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, Ziemassvētku dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem Jaungada naktī.

Leave a Comment