Sieva uzzina, ka vīrs viņu krāpj un sagādā viņam ŠĀDU pārsteigumu!

31C2988300000578-3471695-image-a-3_1456907096781

Aidaho štatā, ASV, kāda sieviete atklāja, ka viņas vīrs mēģina spert sānsoli ar viņas labāko draudzeni. Viņa izlēma vīru pieķert un nofilmēt viņa reakciju.

Leslija Vārnere bija ļoti sarūgtināta, uzzinot, ka vīrs un bērna tēvs jau gandrīz trīs gadus vēlas viņu krāpt. Viņš jau agrāk ir bijis neuzticīgs, bet šoreiz slepeni sarakstījās ar Leslijas labāko draudzeni Semu.

Kad “Sema” beidzot uzaicināja Koudiju (26) pie sevis uz mājām, durvis atvēra viņa sieva Leslija, kas jau gatavojās pieprasīt šķiršanos un uzfilmēt vīra mēģinājumus attaisnot savu rīcību.

Lasi arī: Tikai 1 no 5 cilvēkiem var atrast kļūdu šajā attēlā: Kā ir ar tevi?

Šis video tika publicēts Facebook vietnē un ir skatīts jau vairāk nekā pusotru miljonu reižu.

Video sākumā abas draudzenes iepazīstina ar sevi un izskaidro situāciju, ka Koudijs mēģina krāpt sievu un viņš tiks pieķerts.

 

Šķirsti tālāk, lai redzētu video un uzzinātu, kas notika pēc tam:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Tev ir kādi plāni uz Valentīndienu? Vai esi jau dabūjis kādu, kura vismaz minetu uztaisīs par pavītušu rožu buķeti?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! Satiec savu Sapņu Otro Pusīti jau pirms Valentīndienas! Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Nāc caur šo saiti un saņem vienu biļeti bez maksas: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Ziema beidzot klāt. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Nāc, reģistrējies no manas saites , saņem vienu biļeti par brīvu un, ar jaunām cerībām uzsākot jauno, 2017.gadu piepildi savas dziļākās vēlmes!

Leave a Comment