Sieva uzzina, ka vīrs viņu krāpj un sagādā viņam ŠĀDU pārsteigumu!

Pēc tam Sema paņem kameru un sāk filmēt Lesliju, kura jau stāv pie durvīm un gaida Koudija ierašanos. Leslija izskatās satraukta, bet reizē arī priecīga par gaidāmo satikšanos. Visbeidzot, viņa atver durvis un pārsteidz Koudiju.

Tajā brīdī Leslija saka: “Pieķēru!” un paziņo, ka vēlas šķirties.

Tomēr Koudijs mēģina iziet no situācijas un sāk smieties, sakot: “Es zināju, ka tā notiks.”

Pēc tam Leslija viņam prasa par citām sievietēm, ar ko viņam ir bijuši sānsoļi, un cik ilgi viņš ir bijis neuzticīgs.

Koudijs atbild, ka tam nav nozīmes un, pamanot kameru, mēģina paslēpt seju aiz ķiveres.

“Tam ir nozīme, jo esmu tava sieva un bērna māte,” Leslija atbild viņa smiekliem, “un tu smejies, jo esi apkaunots un izskaties kā kretīns.”

Koudijs mēģina taisnoties, ka viņi jau iepriekš par to ir runājuši un Leslija jau zinot par viņa sānsoļiem, tāpēc viņš esot nojautis, ka viņa kaut ko ir ieplānojusi.

Pēc tam Leslija jautā, kādas problēmas ir viņu attiecībās, jo līdz šim laulības dzīvē viss bijis kārtībā.

Tā vietā lai atbildētu, Koudijs vairāk uztraucas par faktu, ka viss tiek filmēts, vai arī viņam vienkārši nebija atbildes uz šo jautājumu.

Tad Leslija paziņo, ka Koudijs Facebook vietnē ir sarakstījies ar viņu nevis ar Semu, un arī šoreiz Koudijs uzstāj, ka to jau ir zinājis, bet tik un tā atbrauca, lai redzētu, kas notiks. Izskatās, ka neviens no viņiem nav bijis pilnībā atklāts un mēģinājis visu izrunāt zem četrām acīm.

Uz Leslijas apvainojumiem Koudijs atbild, jautājot par kādu vīrieti vārdā Džareds, un Leslija atzīst, ka bija neuzticīga, jo esot zinājusi par vīra sānsoļiem ar trīs sievietēm.

Lasi arī: Tikai 1 no 5 cilvēkiem var atrast kļūdu šajā attēlā: Kā ir ar tevi?

Sarunas gaitā Koudijs atzīst, ka krāpšana bija “vieglākais veids”, kā izbeigt viņu attiecības. Tomēr arī šoreiz ir skaidrs, ka nevienam nebija ienācis prātā apsēsties un kopīgi nonākt pie secinājuma, ka viņu laulība nav izdevusies.

Kad Koudijs dodas prom, Leslija saka, ka laulības pārkāpšana Aidaho štatā ir kriminālnoziegums. Par laimi, tā gluži nav. Aidaho štatā šāds pārkāpums ir sodāms, bet par to draud sods 1 000 ASV dolāru apmērā un apcietinājums sākot no trim mēnešiem līdz trim gadiem.

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Tev ir kādi plāni uz Valentīndienu? Vai esi jau dabūjis kādu, kura vismaz minetu uztaisīs par pavītušu rožu buķeti?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! Satiec savu Sapņu Otro Pusīti jau pirms Valentīndienas! Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Nāc caur šo saiti un saņem vienu biļeti bez maksas: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Ziema beidzot klāt. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Nāc, reģistrējies no manas saites , saņem vienu biļeti par brīvu un, ar jaunām cerībām uzsākot jauno, 2017.gadu piepildi savas dziļākās vēlmes!

Leave a Comment