Sieviešu intīmās vietiņas pēc izskata var iedalīt 7 veidos un katra ir īpaša…

1.Kaulainā.

Ja meitene pati ir tieva un smalka, pastāv iespēja, ka viņai ir šī tipa vagīna. Tā ir šaurāka un kaulaināka nekā citas  “vāverītes”. Tās labākā ipašība ir tā, ka tā ir cieša un dod vairāk stimulācijas vīrietim seksa laikā, tādēļ sekss ar to parasti ir lielisks, pat ja sākumā tas šķiet mazliet nekomfortabli.

2. Pilnīgo lūpu.

Šādu “vāverīti” ieskauj pilnīgākas ārējās kaunuma lūpas. Tas liek tai izskatīties ļoti pievilcīgi, un gluži vai pašai prasīt, lai to noskūpsta. Šādas lūpas nodrošina vieglu un aizraujošu gan parasto, gan orālo seksu.

3. Skūtā.

Sievietes ar šāda tipa vagīnām atšķiras vienīgi ar to, ka viņām ļoti patīk uzturēt savus intīmos reģionus, cik vien iespējams, gludus un brīvus no jebkādiem matiņiem. Īsti vīrieši parasti prot novērtēt pūles, ko sievietēm tas prasa.

4. Eksperte.

Šī sieviete ir pieredzējusi un “vāverīte” nekaunās to parādīt. Tur ir šīs plašās alejas, kurās viegli noparkoties. Vismaz tā domā daži vīrieši. Patiesībā šī tipa vagīnas uzbudinājuma laikā izplešas vairāk nekā citas. Daudz vīriešu, guļot ar sievieti, kurai ir šāda vagīna, baidās, ka viņu mantība nebūs pietiekami liela izmērā, lai sievieti apmierinātu, taču visbiežāk uztraukumam nav pamata.

5. Izgreznotā. 

Šādas “vāverītes” ir izgreznotas ar lielu daudzumu papildus ādas, no kuras sastāv iekšējās kaunuma lūpas. Sievietes ar šādām vagīnām bieži vien kautrējas un jūtas nedrošas par šo lieko ādu, taču vīrieši visbiežāk pret to neiebilst.

Lasi vēl: Uzmanību! Pasaulē ir tikai 7 veidu vīriešu “draudziņi” – lūk, kādi tie ir. Uzzini, kāds ir tev!

6. Septiņdesmito gadu.

Sievietēm ar šādām “vāverītēm” skūšanās tur lejā nav prioritāte, un to var redzēt. Vairums vīriešu neiebilst pret nedaudz apmatojuma, taču atrast prieka salu var būt pagrūti, kad jābrien cauri džungļiem.

7. Jaunavīgā.

Pretēji “ekspertes vāverītei” šī ir cieša, pieguloša un jaunavīga. Mīlējoties ar sievieti, kurai ir šāda vagīna, vīriešiem nekad nav jāuztraucas par to, vai viņu mantība ir pietiekami liela, jo tā pieguļ tik cieši, ka rodas sajūta: šī “vāverīte” tikusi radīta speciāli tev!

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment